VESIĆ POKAZAO NEZNANJE I POVRŠNOST ĐILASOVIH MEDIJA Objavili vest o kineskom "sofisticiranom oružju" u Srbiji, a to je ustvari... (FOTO)
Foto: Grad Beograd

Novinari ovog portala pokazali su ne samo površnost, šireći lažne informacije, već i nepismenost.

Naime, ovaj portal je preneo vest AP-a da je Kina tajno isporučila "sofirsticirano oružje" Srbiji kako bi je nooružala(?) usled mogućeg nemira u regionu, a zbog rastućih sukoba u Ukrajini.

U vesti Nova S piše:

"Ruski saveznik Srbija je ovog vikenda, kako piše Asošiejted pres(AP), primila isporuku sofisticiranog kineskog protivvazdušnog sistema u polutajnoj operaciji, usred zabrinustosti Zapada da bi gomilanje naoružanja na Balkanu u vreme rata u Ukrajini moglo da ugrozi krhku mir u regionu."

Očigledno je da je su autori teksta na ovom portalu namerno prećutali činjenicu da se radi o običnoj maketi ispred stadiona Crveze Zvezde "Rajko Mitić".

Povodom ovakvog skandaloznog pisanja i obmanjivanja građana, gde su autori teksta samo ispali smešni i površni, oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

- Kada “Nova S” pomeša Kinu i Marakanu 😂. Danas je sajt “Nova S” pokazao koliko su površni. Prenoseći izveštaj agencije AP o srpskoj kupovini sofisticiranog raketnog sistema, sajt “Nova S” ilustrovao je slikom makete raketnog bacača ispred stadiona Rajko Mitić 😂😂😂!? Toliko o ozbiljnosti i profesionalnosti ovog sajta. - napisao je Vesić.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading