KRISTOFER HIL O SUSRETU ĐURIĆA I BAJDENA: Potvrda važnosti partnerstva dve zemlje, dugog 140 godina
Twitter

"Zadovoljstvo je videti odličnog ambasadora prijateljske zemlje u Beloj kući zajedno sa predsednikom SAD. Ovo je znak važnosti partnerstva koje delimo sa Srbijom više od 140 godina", naveo je Hil na Tviteru.

Ðurić je rano jutros tvitovao da je imao kraći susret i razgovor sa DŽozefom Bajdenom ove sedmice, kao i da je imao čast da se upiše u zvaničnu knjigu gostiju Bele kuće.


"Visoko cenimo ovaj gest poštovanja prema Srbiji i našim 140 godina dugim odnosima koji poslednjih godina beleže kontinuirani trend rasta u brojnim oblastima. Kao odgovoran i pouzdan partner u međunarodnoj zajednici, Srbija nastavlja da dosledno sprovodi politiku regionalne stabilnosti, zalažući se za mir i prosperitet celog Zapadnog Balkana.

Nastavkom marljivog rada na ekonomskom razvoju, reformama i modernizaciji, vraćamo dug sebi, ali i stičemo poštovanje drugih", naveo je Ðurić.

Đurić je na svom Tviter profilu izneo i uverenje da će Republika Srbija, kao odgovoran i pouzdan partner svima u međunarodnoj zajednici, nastaviti da dosledno sprovodi politiku regionalne stabilnosti, zalažući se za mir, prosperitet i ekonomski napredak svih građana Zapadnog Balkana.

"Nastavkom marljivog rada na ekonomskom razvoju, reformama, povezivanju i modernizaciji, vraćamo dug sebi, ali i stičemo poštovanje drugih. Kao zemlja okrenuta budućnosti, ali i uz očuvanje svoje tradicionalne suštine, Republika Srbija će, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem kao pokretačem brojnih pozitivnih promena u društvu, nastaviti da ostvaruje izuzetne rezultate i izgrađuje odnose i mostove saradnje u međunarodnoj zajednici", istakao je.

 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading