OGLASIO SE PEKING I POSLAO VAŽNU PORUKU ZA SRBIJU Uspeh zemlje biće veći pod vođstvom predsednika Vučića
Printscreen

Portparol Ministarstva inostranih poslova Kine, Džao Liđijen, oglasio se na Tviteru, istakavši značaj srpsko-kineskog partnerstva, pomenuvši i ulogu Aleksandra Vučića.

- Verujemo da će Srbija pod vođstvom predsednika Vučića ostvariti veće uspehe u svom nacionalnom razvoju - kazao je Liđijen i dodao:

- Uz naše zajedničke napore, sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije nastaviće da se produbljuje, a bilateralne veze će uživati još svetliju budućnost.

Podsetimo, i predsednik Kine, Si Đinping, u čestitki upućenoj Aleksandru Vučiću, povodom pobede na predsedničkim izborima, naglasio je da pridaje veliki značaj razvoju kinesko-srpskih odnosa.

OD NEMAČKE, ITALIJE, KINE DO BRITANIJE, FINSKE I RUSIJE, SVI MEDIJI PONAVLJAJU Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića (FOTO)

On je u poruci istakao da je poslednjih godina sveobuhvatno strateško partnerstvo Kine i Srbije održalo snažan razvojni zamah, pri čemu dve strane vide čvrsto političko međusobno poverenje i plodnu bilateralnu praktičnu saradnju.

- Suočene sa velikim globalnim promenama koje nisu viđene čitav vek, dve strane čvrsto poštuju jedna drugu, tretiraju jedna drugu kao jednake i udružuju ruke u izgradnji zajednice sa zajedničkom budućnošću za čovečanstvo, dajući pozitivan doprinos očuvanju međunarodne jednakosti i pravde - rekao je kineski predsednik.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milos

07.04.2022 13:20

Narod nase zemlje apsolutno veruje predsedniku i zna da samo on moze da vodi nasu drzavu napred .