SELAKOVIĆ ODGOVORIO VIOLI FON KRAMON Njeni favoriti bi bolje prošli na izborima da ona nije navijala za njih
Foto: Twitter/printscreen

Evroposlanica Viola fon Kramon ima pravo da bude nezadovoljna rezultatima izbora u Srbiji, jer građani su još jednom podržali politiku koja garantuje ekonomski napredak, mir i stabilnost, odnosno sve ono što Srbiji ne želi osvedočena prijateljica i lobistkinja albanskih separatista na Kosovu i Metohiji. 

Nije posao evroparlamentaraca da navijaju za rušenje vlasti jedne suverene države i ograničavanje prava građanima Srbije da u demokratskom procesu biraju svoje političke predstavnike. 

Izbori u Srbiji održani su po propozicijama koje su utvrđene upravo uz posredovanje grupe poslanika Evropskog parlamenta, što znači da ovi izbori nisu mogli biti slobodniji i više u skladu sa evropskim demokratskim vrednostima. 

Svesni smo da u Evropi postoje mnogi poput gospođe Fon Kramon koji Srbiji ne praštaju uspeh i naravno da nikada nećemo pristati na poraz i neuspeh da bi pomenuti bili zadovoljni. 

Uostalom, favoriti gospođe Fon Kramon bi verovatno nešto bolje prošli na izborima da ona nije tako zdušno navijala za njih, jer naš narod ljubi slobodu i ne voli kada mu stranci biraju vlast. 

Jedina stvar koja je bacila ozbiljniju senku na upravo održane izbore u Srbiji je činjenica da štićenici gospođe Fon Kramon u Prištini nisu omogućili da se izbori na bezbedan način održe u južnoj srpskoj pokrajini, međutim ona nema nikakve primedbe na tu pojavu, jer valjda je to za nju demokratija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading