IVICA DAČIĆ: Uvođenje sankcija Rusiji je ravno samoubistvu, izgubili bismo jedinog prijatelja! KO SE ZA TO ZALAŽE, PROTIV JE SRBIJE!
sps

Priznajem da je moja partija bila hendikepirana dok sam bio ministar. Stalno sam bio na putu. Sada sam se prvi put posvetio kampanji. Išao sam po Srbiji, a pre to nije bio slučaj. Ovo je naša najbolja kampanja. Utisci su mi izvanredni. Veliki je broj mladih ljudi, a ta deca ne znaju Miloševića. Ovo je neki novi socijalizam, kazao je Ivica Dačić.

“Samo da notiram. Nikada nećemo priznati Kosovo. Protiv smo ulaska u NATO. To su ratni zločinci koji bi trebalo da odgovaraju za svoja nedela. Ja i govorim unapred šta mislim. Ponosni smo na Republiku Srpsku. Ovo su najvažnija pitanja. Mi se zalažemo da RS opstane i da jača. To je najveća srpska pobeda. Kada je reč o Rusiji, govorim iz ugla naših interesa, dakle interesa Srbije. Britanci su nas valjda naučili da je važan samo sopstveni interes. Rusija je jedina koja štiti naše interese. Nama kažu da moramo, a Kurtiju ništa ne zameraju. Uvođenje sankcija Rusiji bilo bi samoubistvo, izgubili bismo jedinog prijatelja koji nas štiti u Savetu bezbednosti. Taj što se zalaže za sankcije Rusiji je protiv Srbije. Drugi stub naše politike je socijalistički. Veća prava moraju da se daju radnicima, majkama, trudnicama.... Ne sme školovanje i lečenje da zavisi od novca”, poručio je Dačić.

On je naglasio da obavezno mora da se uvede Dan kosovske pobede, kao i da i dalje moramo da budemo za razgovor, da nas ne optuže kako nismo za saradnju. Podsetio je kako mu nije bilo teško da ponaosob zove svaku zemlju da ne prizna nezavisnost Kosova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

30.03.2022 15:48

Necemo u nato to su oni bili sto su odgovorni i bili za sve sto se tamo i desilo ! kosovo se nikome ne preda to je tudja zemlja i srbiji pripada i sankcije protiv rusije nedolazi u obzir ponistvase i prijateljstvo sto to niko nema pravo da radi i ponisti jer se cini sila sto netreba srbija treba i mora da brani svoje pravo i svoju zemlju to je njeno pravo u njenoj zemlji !!!