MARINIKIN VLADETA JANKOVIĆ POSTAO ZABORAVAN? Priznao da je 2012. godine bivša vlast pokrala izbore, a sada okreće ploču!
Printscreen

Zaboravio je Vladeta da je novinarka Jelena Obućina 2012. sa RTS-a prenela reči Vladetinog Koštunice da je bivša vlast 2012. godine pokrala izbore.

- Sadašnja vlast je došla na vlast pre 10 godina putem slobodnih izbora kada je svako imao šansu. Bilo je svakakvih duela - govorio je danas Janković, zaboravivši kako je govorio pre 10 godina.

 

 

Novinarka Obućina, je tada sa RTS-a izveštavala, osvrnuvši se na drugi krug predsedničkih izbora koji su se održavali 20. maja 2012. godine.

- Vojislav Koštunica pozvao sve da u drugom krugu glasaju za Tomislava Nikolića, prethodno se saopštava da je potpisan sporazum o podršci kojim su se usaglasili da je 6. maja bilo izborne krađe - zaključila je Obućina, koja je tada radila za RTS.

Obućina je u svom izveštavanju prenela reči Naprednjaka koji su pozvali građane da 20. maja, papirom i olovkom smene one koji su, upropastili živote ljudi u prethodnoj deceniji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading