KAKVE VEZE PREDSEDNIK IMA SA NAJGLUPLJIM IZVEŠTAJEM KRIKA IKADA?! Dve godine Vučića razapinju zbog ubistva Olivera Ivanovića, a sad kad navodno saznaju... njegovog imena nema nigde!
Tanjug/Rade Prelic

Podsećamo, KRIK je danas, u još jednoj od bolesnih kampanja koje vode protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, objavio intervju sa izvesnim Bobanom Bogdanovićem, čovekom koji je, kako sam navodi, bio blizak prijatelj Aleksandra Gligorijevića Pukea, jednog od uticajnih kriminalaca iz krvave grupe Veljka Belivuka i koji, kako tvrdi, "zna ko je organizovao i izvršio ubistvo političara Olivera Ivanovića". 

PRIČA PUNA RUPA Svedok koji "zna ko je ubio Olivera" progovorio baš pred izbore?! Dokaza nema, svedoci mrtvi, ostali jedino Marinika Tepić i Miroslav Aleksić da lešinare za koji glas više

Ipak, prateći njegovu priču nailazimo na jedan problem - svi oni o kojima on priča i koji su, kako tvrdi, imali veze sa ubistvom srpskog političara sa Kosova i Metohije, su preminuli. Takođe, drugi problem je što cela priča nema veze sa Vučićem koga besramno blate u medijima upravo zbog ubistva Ivanovića. Sagovornik KRIK-a nije ni u jednoj jedinoj rečenici spomenuo predsednika Srbije.

Bogdanović za KRIK kaže da je njegov blizak prijatelj, kriminalac Aleksandar Gligorijević zvani Puke, isplatio likvidatora Olivera Ivanovića. Ipak, Gligorijević danas nije među živima kako bi se odbranio ili potvrdio ove navode. 

PREDSEDNIK U SUBOTICI Vučić: U naredna tri meseca ćemo vas iznenaditi najboljom vesti u istoriji! (FOTO/VIDEO)

- Olivera Ivanovića je ubio Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića. Čovek koji je organizovao njegov dolazak na Kosovo i pripremio logistiku je Milan Radoičić. Čovek koji je naredio je Veselinović. To je ono što mi je rekao Aleksandar Gligorijević Puke - rekao je Bogdanović. 

Lainovića su Velja Nevolja i Marko Mesar namamili u Španiju i likvidirali jer je, kako se navodi, bio mnogo brbljiv. Sve se odigralo u jednom od letovališta, a vođama klana se nije dopadalo što je jedan od njihovih najvernijih vojnika za likvidacije okolo pričao nešto što nije smeo. 

SRAM VAS OBE BILO! Olja ne sme da postavi Mariniki pitanje o genocidu (VIDEO)

Dakle, ovaj svedok koji "zna ko je ubio Olivera" govori dva dana pred predizbornu tišinu o nečemu što je pre dve godine čuo od čoveka koji je sada mrtav, a koji je opet to čuo, a ne bio svedok, od Lainovića koji je takođe mrtav. 

Sve i da je ova "rekla-kazala" priča istinita, što bi bilo neverovatno, postavlja se pitanje gde je u celoj priči predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga KRIK i slični mediji razapinju već dve godine i optužuju da je naručio ubistvo Olivera Ivanovića.

I, šta ćemo sad? Hoće li se neko Vučiću izviniti za najgore moguće optužbe i dvogodišnju torturu?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading