EVO KO JE AUSTRIJANAC KOJI BI DA PREIMENUJE HOTEL "MOSKVA" Poreklom Albanac, provokator koji lobira za lažnu državu Kosovo
Printskrin

Austrijski ekonomista Gunter Felinger, na društvenim mrežama prepoznatljiv po tome što voli u svojim objavama napada Srbiju i Rusiju, poslednjih dana privukao je pažnju na društvenim mrežama, ali i pažnju javnosti, svojom objavom o hotelu Moskva i izazvao lavinu negativnih komentara.

Naime, Felinger koji u svojim tvitovima traži od Srba da priznaju lažnu državu Kosovo, osude Rusiju i uvedu joj sankcije, ovoga puta otišao je korak dalje sa idejom da da se promeni ime hotela “Moskva”.

– Evo iz Beograda pozivam Srbiju da preimenuje hotel “Moskva” u hotel “Kijev” i da se pridruži sankcijama EU protiv Rusije ili da se odrekne statusa kandidata za članstvo u EU, Srbija mora sada jasno da kaže da li ste sa Rusijom ili sa Evropom – napisao je on uz fotografiju ispred “Moskve”.

Felinger je član ALBAH fondacije za područje Severne Makedonije.

Takođe, prema podacima do kojih smo došli, Felinger je član NVO "IGCG International Governance Consulting Group" u "ETR Europeans for Tax Reform".

Poznat je po tome što potencira tezu da će se Ruska Federacija i Kina u skladu sa svojim interesima suprotstaviti članstvu tzv. Kosova u Organizaciji Ujedinjenih Nacija.

Prema nezvaničnim podacima do kojih smo došli, Felinger je u toku prošle nedelje boravio u Srbiji. 

26. marta Felinger je objavio još jedan provokativan tvit, ovoga puta sa Kalemegdana, gde se uslikao sa zastavom Evropske unije i gde poziva Srbiju da se pridruži "slobodnom svetu" priznavanjem lažne države Kosovo. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading