BLJUTAVO! MARINIKA PRETI, ĐILAS SPINUJE Potpredsednica SSP i njen partijski šef pokazali sve što je trebalo da znamo o njima
Alo

Ukratko: Marinika bi da se novinarima sveti i lustrira ih (što znači otpušta i proganja) čim dođe na vlast, dok je za njenog partijskog šefa vrhunac novinarstva kad se uz vest o porodičnoj tragediji ili nekom sličnom događaju u naslov stavi „mir i stabilnost“, aludirajući na izborni slogan SNS-a.

Tepićeva je na RTS-u u redovnom terminu za predstavljanje izbornih lista poručila da je njena politička opcija navodno žrtva cenzure i da ne dobijaju prostora koliko bi trebalo. Usledio je niz žalopojki, a onda i pretnja novinarima i medijima, što je, očigledno, u stvari i bila suština njene poruke:

- Oni koji su se ogrešili o ljude, a kada kažem da su se ogrešili na ljude, tu mislim na ljudska prava, a to su i pravo na slobodno informisanje, i pravo na slobodu izbora, i pravo na rad, i pravo na adekvatnu zaštitu, i pravo na lečenje... Dakle, svi oni koji su se ogrešili na ovo biće lustrirani, što znači da više nikada neće moći da budu na mestima na kojima su bili dosad.

BLJUTAVO! MARINIKA PRETI, ĐILAS SPINUJE Potpredsednica SSP i njen partijski šef pokazali sve što je trebalo da znamo o njima

Alo

 

 

SVIMA SVE JASNO 

Marinika bi posle ovakve izjave verovatno bila opoziciona pobednica dana da je nekoliko sati kasnije sa vrha liste nije potisnuo upravo Dragan Đilas. Ili, da budemo precizniji, portal koji je pod njegovom direktnom kontrolom. Tako nam je sajt Direktno u praksi pokazao kako Đilas i Tepićeva misle da mediji treba da rade.

Naime, stariji bračni par pronađen je mrtav juče ujutru u porodičnoj kući u niškom naselju Pantelej. Ovu porodičnu tragediju, u kojoj nije bilo elemenata nasilja ili bilo čega sličnog (oboje su umrli prirodnom smrću), pomenuti sajt pokušao je politički da iskoristi, stavljajući u naslov slogan SNS-a „mir i stabilnost“. 

Isto su uradili sa još nekoliko naslova iz takozvane crne hronike. Kako se pojavilo u komentarima na društvenim mrežama, ali i u drugim medijima, ovakvo spinovanje i zlonamerno povezivanje nespojivog još nikad nije viđeno u Srbiji. A mi ćemo dodati, ako je i od Đilasa - mnogo je.

Direktorka Studija B Ivana Vučićević za Alo! kaže da je od tandema Tepićeva - Đilas ništa ne iznenađuje:

BLJUTAVO! MARINIKA PRETI, ĐILAS SPINUJE Potpredsednica SSP i njen partijski šef pokazali sve što je trebalo da znamo o njima

Alo

 

 

- Ne čude poslednje izjave Marinike Tepić i pretnje lustracijom novinarima u Srbiji jer je ovo očigledno samo jedan od aspekata revanšizma za koji se zalaže Vuk Jeremić, koalicioni partner Dragana Đilasa, poslodavca Tepićeve. Marinika preti svim novinarima koji su slobodni od uticaja novca Dragana Đilasa, kojem se ona opet klanja. Marinika preti lustracijom i svim ljudima koji imaju hrabrosti da kažu da je Đilas lopov, a ona lažov. To kako izgleda novinarstvo koje Marinika ljubi, najbolje se vidi u ostrašćenim programima tajkunskih medija koje finansira Đilas, a u kojima se svakodnevno iznose laži na račun Srbije i njene vlasti. U stanju su čak, kao portal Direktno, da samoubistva u Srbiji uračunaju u nešto što našu zemlju čini nebezbednom i tako, navodno, dokazuju da je država nesposobna da održi mir i bezbednost. 

DROGA I KOKOŠKE

Naša sagovornica smatra i da bi, da je pravde, lustracija odavno bila primenjena na Mariniku i njenog šefa. 

- Na Đilasa zbog lopovluka, a na nju zbog veza s kriminalcima, od kojih je čak tražila da se obračunavaju sa za nju nepodobnim novinarima. Ono što je od kokošaka u Moroviću videla drogu, neka bude na naš račun - zaključuje Ivana Vučićević.

Vukadinović: Đilas se ljuti na ogledalo

 

Politički analitičar i urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović još jednom je ogolio sve ono čime se služi lider SSP-a Dragan Đilas. Gostujući na TV-u, Vukadinović je rekao da ga Đilas napada preko svojih medija i Tvitera zbog rezultata istraživanja a da se, u stvari, ljuti na ogledalo, kao i da će Aleksandar Vučić pobediti u prvom krugu predsedničkih izbora.

- Glavni opozicionar je počeo da iznosi takve optužbe preko svojih medijskih i tviterskih telala, i onda je to postala tema. Nema čarobnog štapića, nema kristalne kugle. Svako se ljuti, ja sad mogu da se ljutim na kameru što nisam plav, visok i kovrdžav. Po mom nalazu, da su izbori sutra, Vučić dobija u prvom krugu i to je razlog napada na mene - rekao je Vukadinović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Kaca

23.03.2022 08:52

Poznato je ko su Marinika i Djilas. Poznato je da je njihov predizborni program zasnovan na lazim, izmisljenim aferama o predsedniku Aleksandru Vucicu i njegovoj porodici. Bave se silom, ucenama. Oni otvoreno prete narodu Srbije. To je za zatvor.

Maja

23.03.2022 09:35

A dobro od njih se tako nešto i očekuje, mislim da se od njih niko ne nada dobrom

Milenko

23.03.2022 11:10

Oni drugo i ne znaju, samo da prete i pričaju u prazno.

Gorana

23.03.2022 11:51

Marinika i Đilas samo lazima se sluze i nista drugo ne znaju da kazu!

raca

24.03.2022 10:30

Kad je priroda stvorila čoveka dala mu je i jedan izbor - može da razmišlja glavom može da razmišlja stražnjicom e sad , zna se šta se dogadja ------------------------------------------- tako i ovo dvoje