TADIĆ PUKAO U EMISIJI Napravio avion od papira koji pokazuje da je danas skoro duplo veća plata nego u njegovo vreme
Foto: Printscreen

Nakon reklama u emisiji Ht Tvit, Boris Tadić nije birao reči, a premijerka Brnabić je rekla da je njegovo ponašanje - sramotno.

Premijerka Ana Brnabić je pokazala i grafikone, na jednom je bilo prikazano prosečno stanje plate u Srbiji, dok je na drugom bio broj zaposlenih od 2010. godine do danas. Takođe, Brnabić je pokazala i grafikon na kom je plata lekarima danas mnogo veća nego u vreme Tadićeve vlasti.

Brnabić je kazala i kako nas Tadić ubeđuje da je bilo bolje u vreme kada je prosečna plata bila 300 evra.

Ovo je najgora politička debata, koju ja kao građanka mrzim da gledam. Ljudi, ovo su rezultati, imali ste platu 2010. godine - 331 evro. 2021. godine je pročena plata bila 635 evra. Gospodin Tadić nas ubeđuje da je bilo bolje kada je prosečna plata bila 300 evra. Evo vam i grafikon broja registrovanih u Srbiji - rekla je Brnabić.

U jednom trenutku, Tadić je napravio avion od papira koji pokazuje da je danas skoro duplo veca plata nego u njegovo vreme.

- Evo, napravio sam aviončić od ovih podataka - rekao je Boris Tadić nakon što su mu predstavljene činjenice koje pokazuju da je danas prosečna plata duplo veća nego u vreme dok je on bio na vlast.

- Na ovom parčetu papira od kojeg je bivši predsednik Srbije napravio aviončić je sudbina tačno 392.156 ljudi koji su ostali bez posla dok ste vi bili na vlast - ukazala je premijerka Ana Brnabić.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
MUJO

14.03.2022 06:35

Ala se ovaj bivši nalupao da sam morao da promenim kanal zbog njega.Ponaša se kao Šojić ( ti ga pitaš jedno a on odgovara šta on hoće ).

KKK

14.03.2022 07:35

Velika greska Verice Bradic sto ga je uopste pozvala u emisiju, bilo je mucno gledati njegovo ponasanje !Otreznice ga rezultati na izborima !

Stanka

14.03.2022 13:58

Tadic je lazov,dno dna kako se sinoc ponasao,bahat,bezobrazan,samoziv voli pare to je sto zna i da vredja sve oko sebe.