SINIŠA MALI NA RTV PANČEVO Građani će birati između prošlosti i budućnosti, SNS i Aleksandar Vučić se zalažu za mir i stabilnost!
Tanjug/Rade Prelic

Potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali je tokom svog gostovanja dodao da su mir, stabilnost i ekonomski rast u fokusu politike predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

- Veoma su važni principi za koji se zalažu predsednik Vučić i SNS, a to su mir, stabilnost i ekonomski rast i razvoj. Kada kažem mir, pogledajte samo izazove koji se sada dešavaju, posebno kada je u pitanju sukob Ukrajine i Rusije. Ali, naša poruka je da mi nećemo da budemo pioni u rukama velikih sila, da nećemo da ulazimo u ratove, da ne želimo da šaljemo našu decu ni u kakve ratove, pa da ih vraćamo nazad u kovčezima. To je za građane Srbije u ovom trenutku veoma važna poruka, posebno u ovo vreme nestabilnosti i napetosti. Već godinama unazad se Aleksandar Vučić zalaže za mir u regionu, i svaka poruka koju je imao bila je poruka mira - istakao je on.


Kako je objasnio, danas nam ne trebaju svađe, već da budemo jedinstveni, a jedina garancija mira i stabilnosti je politika koju vodi Aleksandar Vučić i SNS.


- Treba da pokažemo građanima, kroz stabilnost naših javnih finansija, kroz našu snagu, da možemo da obezbedimo sve što je potrebno da bi normalno živeli, da smo u stanju da umanjimo negativne posledica globalnih kriza. Upravo zbog toga, mi smo na sednici Vlade Srbije usvojili odluku da ograničimo izvoz pšenice, brašna i ulja. Imamo svega dovoljno, da građani ne brinu, ali sa druge strane moramo da se ponašamo domaćinski. Videli smo, s obzirom da je tražnja velika, a imajući na umu poremećaje na globalnom tržištu, da moramo da reagujemo. Nismo želeli da reskiramo, želimo da svega imamo dovoljno i svega imamo -  rekao je Mali.

Mali je naveo da je jednako važno raditi na ekonomskom rastu i razvoju, i podsetio da plate i penzije rastu iz godine u godinu.

- Pored toga, gradimo nove auto-puteve, gradimo  i otvaramo fabrike. Najbolji primer za nove fabrike je možda upravo Pančevo. Mi otvaramo nova radna mesta i borimo se za svako novo radno mesto. Takođe, imaćemo priliku da se, prvi put u istoriji Srbije vozimo brzim vozom od Beograda do Novog Sada brzinom od 200 kilometara na sat. Pa kada se to dogodilo? Nikada! - napomenuo je on.

On je ponovio da su mir, stabilnost i ekonomski rast fokus politike SNS i predsednika Aleksandra Vučića. 

- Građani će imati priliku da biraju između ove politike koju sprovodimo i koju želimo da nastavimo i u budućnosti, i s druge strane, između onih u opoziciji koji bi da Srbiju vrate u prošlost. Siguran sam da će građani pravi izbor napraviti 3. aprila -  zaključio je Mali na kraju svog gostovanja na RTV Pančevo.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading