ZAŠTO SU HRVATI OPSEDNUTI SRBIJOM? Ima tu mnogo više od spontane mržnje, a ima veze sa predsednikom Vučićem
Alo

U njemu su se potrudili, kao i svaki put ranije, da napadnu Srbiju, a ovog puta su im smetale odluka i stav naše zemlje da se podrži teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine, a da se pritom ne uvedu sankcije Rusiji.

Smeta im odgovorna politika koju sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a koji se vodi isključivo interesima građana, ne ugrožavajući nikoga.

CELA SRBIJA DOŠLA DA PODRŽI VUČIĆA Nepregledna masa ljudi gde god se predsednik pojavi, a on kaže - Izbori NISU dečija igra! (VIDEO)

Ako se vratimo dan, dva, tri… mesece unazad, pogledamo njihove naslove u medijima, videćemo da im smeta i naša vojska, to što je snažimo, smatrajući da smo im pretnja. Zatim, koristeći rat u Ukrajini i svetsku krizu, nazivaju nas “prorusima”, a takođe, jednim od tekstova su stavili do znanja da im se ne sviđa šta piše u našim medijima, te time izrazili želju da ih oni lično uređuju!

Naravno, kako to već biva, glavni akter u svim hrvatskim tekstovima je predsednik Vučić, kao ključni krivac što Srbija napreduje, što je poštovana u svetu, neutralna i samostalna, što je komšijama posebno trn u oku.

ZAŠTO SU HRVATI OPSEDNUTI SRBIJOM? Ima tu mnogo više od spontane mržnje, a ima veze sa predsednikom Vučićem

Instagram

 

Hrvatska opsednutost Srbijom je više od spontane mržnje! Planski, svakodnevno, u svim medijima plasiraju više tekstova protiv Srbije iz jednog jedinog razloga: kako narodu objasniti da je mala i nebitna Srbija postala snažna, ekonomski uspešna, vojno moćna, uvažena u svetu, sportski ostvarena…

NAJSKUPLJE U POSLEDNJIH 13 GODINA Novi skok cene nafte srušio evropske berze

Smeta im kako je Srbija, kakvu danas vidimo i imamo, uspela sve to, da niže uspehe i da izađe iz dubokog minusa u kakvom je bila 2012. godine, dok Hrvatska, kao članica Evropske unije i uz veliku podršku njenog budžeta stagnira. Kako je pritom, Srbija sustiže i prestiže, radi i gradi, dok oni imaju samo napade uperene ka nama.

I sam Vučić je nedavno prokomentarisao i slikovito objasnio šta se krije iz opsednutosti Hrvatske, te nas budnim okom prate i pokušavaju da nas unize:

– Mislim da je dovoljno da pogledate sve novine i televizije i da primetite da se vodi kampanja kako bi se naštetilo našoj zemlji. Kako da objasne da imamo bolji Klinički centar i više autoputeva gradimo od njih… Što bi oni bili radosni? Moraju da nađu nekog krivca i to sam ja, a ja nemam problem sa tim. Moj osmeh je izazvan zadovoljstvom zbog njihovog nezadovoljstva. Siguran sam da je Plenković radostan što Srbija napreduje, trebalo je da ga zovem na otvaranje KC. Posebno sam siguran da prati naš brzi voz, pošto ga oni nemaju.

Ako uzmemo sve navedeno u obzir, Hrvatskoj je jedina radost “udri na Srbiju”, pokušavši na taj način sebe da uzdigne, nas ponize, ali daleko je sunce.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Srbinjanin

08.03.2022 08:26

Ne smeta njima Vučko, smeta im jaka i stabilna Srbija. 😉