NEMAJU NI SRAMA NI BLAMA Đilasovi mediji izmislili izjavu bivšeg ambasadora Srbije u UN samo da bi napali Vučića!
Printscreen

Predsednik je takođe objasnio šta bi to značilo za Srbiju, rekavši da nakon toga sledi pritisak da dođe do promene Rezolucije 1244.

Na portalu “Danas” koji je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, objavljen je tekst u kome nekadašnji ambasador Srbije u Ujedinjenim nacijama Pavle Jevremović navodno komentariše da je, citiramo “Vučić izjavio budalaštinu prvog reda i da je to prvi put čuo od njega”.

Jevremović je za Objektiv oštro demantovao ovakve navode Đilasovog tabloida i istakao da nikada instituciju predsednika, kao ni Aleksandra Vučića na ovaj način nije prokomentarisao.

VUČIĆ SE VANREDNO OBRATIO Molim građane da ne nasedaju na provokacije, imamo dovoljno nafte i benzina  

– Veoma mi je neprijatno. To je sve namontirano. Samo sam pokušao da objasnim šta predstavlja koncept izbacivanja nekoga iz Ujedinjenih nacija, kakve to posledice vuče za sobom i tako dalje. To je gotovo nemoguće, takav akt bio bi budalaština i značio bi kraj Ujedinjenim nacijama ako bi se nešto tako izdejstvovalo. To prosto nije realno. Međutim, iskoristili su tu moju izjavu i potpuno sumanuto je stavili u kontekst izjave predsednika. Ja sam pre svega normalan čovek i nikada instituciju predsednika ne bih komentarisao na takav način – rekao nam je Jevremović.

Ovaj potez je samo još jedan u nizu pokazatelj kako Đilas i njegova tajkunska mašinerija na sve moguće načine pokušavaju da izmanipulišu svaku izjavu i dovedu je u kontekst sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, kako bi na sve moguće načine umanjio njegovu ulogu na političkoj sceni i činjenicu da je pod dosad neviđenim pritiscima kakvima nije bio izložen nijedan srpski državnik, Vučić uspeo da povuče potez koji je Srbiju sačuvao od katastrofalnih posledica.

Ujedno, Đilasa i njegove simpatizere i pristalice sve dobro što predsednik uradi za Srbiju podseća na lični neuspeh koji su “sejali” na svakom koraku kada su oni bili na vlasti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rada

04.03.2022 18:57

Moja baba Milka kaze da su ovi djikisti gori od najgorih i da je to pogan ljudska . Takvi su ubijali decu na Kozari . Za Jasenovac da i ne govorim. Djikisti pogan ljudska.