OPASNA NAJAVA Đilasov kandidat gostovao u emisiji kod Vidojkovića i Kulačina: AKO VLADETA NE POBEDI,  SLEDI ULICA!
Alo

Rečenica kojom smo počeli tekst dobija se kada se ukrste dve izjave izgovorene u istoj emisiji - "Dobar loš zao". To je, podsetimo, emisija koju vode Marko Vidojković i Nenad Kulačin i koja je poznata po besomučnom vređanju svih njihovih neistomišljenika, što znači predstavnika vlasti. Ovog puta gost im je bio Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda Vladeta Janković.

OPASNA NAJAVA Đilasov kandidat gostovao u emisiji kod Vidojkovića i Kulačina: AKO VLADETA NE POBEDI,  SLEDI ULICA!

Alo

 

 

Prvo je Janković poručio da je ova vlast najveće zlo, sugerišući da je, shodno tome, treba oterati na svaki mogući način. A koji je to način, otkrio nam je na kraju emisije Nenad Kulačin, rekavši da će stvar, po svemu sudeći, morati da se reši na ulici. 

Nije to, naravno, prvi put da iz njihovih usta slušamo ovakve opasne reči, a na sve to Vladimir Orlić, član predsedništva SNS, ima sledeći komentar:

OPASNA NAJAVA Đilasov kandidat gostovao u emisiji kod Vidojkovića i Kulačina: AKO VLADETA NE POBEDI,  SLEDI ULICA!

Alo

 

 

- Znaju tajkuni i lopovi da za njih narod neće da glasa, zato i planiraju da se vlasti dočepaju preko ulice. Tuđim glavama bi te kukavice da plate svoju nezasitu pohlepu. Ali, to pošten i pristojan narod neće da im dozvoli. Nikad više.

Jankoviću nije prvi put da vlast naziva zlom. Kada je to prvi put uradio, novinarka Ljiljana Smajlović, nekadašnja predsednica Udruženja novinara Srbije, poručila je da je to izuzetno opasna retorika:

- Vladeta Janković označava vlast kao zlo. To je govorio i Buš u SAD pre nego što će napasti Irak. Kad označiš nekoga kao zlo, to znači da se taj mora uništiti i istrebiti.

Mada Vladeta Janković sebe neprestano pokušava da predstavi kao gospodina sa profesorskim manirima, čak i samim pristankom da gostuje u ovakvoj emisiji poništio je to što sam za sebe tvrdi. Za one koji su možda zaboravili, Vidojković je nedavno u programu poručio predsedniku Vučiću sumanuto vičući: "Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna!". Bilo je tu još mnogo čega, pa je pisac Kulu Beograd nazivao "kulčina" i "nakaza od 40 spratova", uz obećanje da će to biti prvi objekat koji će srušiti kad njegov gazda (radi za medije Dragana Šolaka) dođe na vlast. U mrtvoj trci s njim je i drugi voditelj Nenad Kulačin. On je, recimo, za Vučića napisao da je "najveći bednik koji je vladao Srbijom" i slične gadosti.

Baš pravo društvo za Vladetu Jankovića...

Šapićev odgovor: Ja ću i dalje ostati pristojan

 

Gostujući u već pomenutoj emisiji "Dobar loš zao", Vladeta Janković je Aleksandra Šapića nazvao banderom, na šta je juče dobio zasluženi odgovor kandidata SNS za gradonačelnika.

 - Hvala, gospodine Jankoviću, na poređenju, ali to neće promeniti moju pristojnost u komunikaciji i poštovanju kako vas, tako i svakog drugog mog političkog konkurenta. A da li sam neke stvari od vas očekivao, priznajem da nisam, ali to je sad manje važno. Srećno na izborima - napisao je Šapić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Nikola

05.03.2022 07:09

E pa nećete majčini sinovi osvajati vlast na ulici ako ne dobijete na izborima a nećete sigurno dobiti. Kad prođu izbori ako samo izađete na ulicu onda nas neće više ništa sprečiti da i mi pokažemo na ulici kakva je normalna Srbija.

Gradjanin

05.03.2022 07:34

Samo neka silom pokusaju uzeti vlast, cekamo ih na ulici. Necemo dozvoliti '89.

Mateja

05.03.2022 08:05

Izbori su merilo jednog demokratskih društva. Šta kaže narod tako će i biti. A na ulicu se ne dobijaju izbori.

Milan

05.03.2022 09:59

Bože zašto dozvoliš ovakve greške pririode napraviš čoveka a u njemu nema ništa ljudsko?

Veljko

05.03.2022 19:09

Ocigledn je manjak samopouzdanja opozicije: i pre izbora su ubedjeni da ce da gube pa vec se spremaju za nasilno preuzimanje vlasti...Narodu je nemira dosta i nece im ni to uspeti.

Milan

05.03.2022 19:28

Lažovi i tajkuni su samo jaki na rečima.

Jeka

05.03.2022 20:39

Gospoda ne zan da se vlast ne osvaja na ulici već na legitimno održanim izborima. Narod bira, a ne pojedinci.

Seka

05.03.2022 22:40

Kao po običaju jadnim i ljigavim metodama se služi opozicija. Ako nije po njihovom odmah ucenjuju.

Radica

05.03.2022 22:41

Po mom nekom skromnom misljenju u zemljama odkle ih finansiraju za ovako nesto bi dobili minimum 20 godina robije.

Mileva

05.03.2022 22:43

Vlast se ne osvaja na ulici nego jasnim programom razvoja. Opozicija ima samo jedan program - lični interes.

Borivoje

05.03.2022 22:45

Mislim da su i drzava i narod spremni za ovakav scenario najavljen od strane opozicije jer ga vec duze vreme koriste u svom vokabularu.

Jana

06.03.2022 09:33

Auuuu, koja je ovo galerija nakaza , Bozeee, u opoziciji sve bolesnici , drtine , nakaze , lopovi i kriminalci.