OBUĆINA IZGLEDA NIJE POPILA KAFU SA ĐILASOM PRE EMISIJE Voditeljka poželela da bude politički analitičar, ali za to joj je potreban organ koji nema
Twitter/DetektorLaži

 

Đilasova prijateljica iz kafića, Jelena Obućina, je pokušala da da svoj sud o nedavnim dešavanjima u svetu i Srbiji i odglumi vrsnog političkog analitičara, ali joj ograničenja koje postavlja njen gazda ne daju da sagleda širu sliku.

- Šta je za vas najvažnije: obraz, glava, srce, stomak ili neki drugi deo tela? Čuvari našeg obraza žale se na podočnjake i da pod pritiskom stare brzinom razvoja situacije u Ukrajini. Dok predsednik stari, a Vlada se ionako ne pita ništa, mi se podmlađujemo, pa smo kolektivno vraćeni u 99-u i stari rat koji smo izgubili, bežeći od novog u 2022. - rekla je Obućina, ne shvatajući ozbiljnost situacije i kao po navici, na šaljiv način u svom "Pregledu dana" predstavila nedavna dešavanja.

Jasno je narodu Srbije, da je voditeljki Newsmax Adrije borba za bolji životni standard svih građana šala, koja će joj poslužiti kao loš šlagvort u "Pregledu dana", kao i što je šala politički program Dragana Đilasa koji podržava, jer ništa pametno za ponuditi narodu nemaju. 

Moguće je da je jedina želja te antisrpske elite da se Srbija vrati u razdoblje kada se u redovima čekalo za hleb i ulje, ili kada su građani radili za platu od 15.000 dinara u doba njenog gazde.

I u pravu je voditeljka Newsmax Adrije u jednom, a to je - da bi neko bio dobar politički analitičar potreban je organ koji Jelena Obućina nema, a to je mozak.

Nadamo se da će i ovaj biser Jelene Obućine, kao i njena navodna politička analiza, ući u "Pregled dana", a da dvostruki aršini koje neguje voditeljka Newsmax Adrije neće ostati nezapaženo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Marina

03.03.2022 11:27

Obućina nije bila na casu kod Djilasa pa se skroz pogubila.

Dragana

03.03.2022 12:02

Kako je jadno biti Jelena Obućina.

Nina

03.03.2022 12:21

Nije Djilas naučio šta treba da kaže!

Nikola

03.03.2022 12:24

Svi znamo ko stoji iza nje i da samo prenosi sta joj se kaze.

Pavle

03.03.2022 15:39

Obucina radi sve sto joj kaze prijatelj i mentor Dragan Djilas. Ovog puta se pogubila, nije dobro zapamtila sta joj je rekao Djilas.

Marco

03.03.2022 23:37

Pored mozga, Obućini i njenim kolegama fali da izađu iz "MATRIKSA" u koji ih je njihov "GAZDA-ĐILAS" ubacio.