NEMAČKI POSLANIK BISTRON USRED BUNDESTAGA Sad da ćutimo, znamo šta smo uradili Beogradu
Alo

Šef spoljnopolitičkog odbora AFD Peter Bistron poručio je pred nemačkim poslanicima da toj zemlji nedostaje moralna osnova za kritikovanje kršenja međunarodnog prava kada je reč o napadu Rusije na Ukrajinu, jer je to isto učinila po pitanju Kosova. 

- Mi iz AFD smo mišljenja da se neko za nepridržavanje pravila može kritikovati samo ako se sam pridržava pravila. Mi smo deo Zapada, koji je aplauzom pozdravio ili učestvovao, odnosno koji je izdejstvovao secesiju takozvanog Kosova od jedne postojeće države - Srbije - objasnio je Bistron.

Kako za Alo! komentariše analitičar Dragomir Anđelković, nesumnjivo je da ne samo da nije moralno, već je i cinično kad neko sa Zapada, iz bilo koje od zemalja koje su učestvovale u agresiji na Srbiju, danas prebacuje Rusiji njene akcije u vezi s Ukrajinom:

- Prvo, Zapad je srušio međunarodno pravo i kad se radi o Kosovu, a i pre toga u vezi s razbijanjem Jugoslavije. Drugo, dok je Zapad otimao srpsko Kosovo, Rusi ipak deluju na teritorijama koje su istorijski njihove i nije isto Kosovo i Donjeck, Kosovo je srpsko, a Donjeck je istorijski vezan s Rusijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Cveta

26.02.2022 08:45

Hvala Bogu i Vama na iskrenom, izlaganju kad bi bilo kao Vi bilo bi svima dobro pozdrav

Ja

26.02.2022 09:25

Treba se cuvati medjunarodno pravo ne prekrsiti tako se ponistavu sva ljudska prava i svako treba da postuje medjunarodno pravo jer je obaveza celog sveta da to urade ne da se prekrsi i da svako ispuni svoju zelju sto se nesme medjunarodno pravo prekrsiti niti se sme dozvoliti da svako radi sta god zeli i ne podrzavaju ono sto treba u medjunarodnom pravu da bude i to nije ljudsko !!!

Ja

26.02.2022 09:28

Trebase cuvati medjunarodno pravo na pravi i odgovorni nacin svih naroda sveta to je obaveza svima sto treba da bude ne da prekrse !!!

Pera

26.02.2022 09:54

Šest dana pre bombardovanja srbije joka fišer tada funkcioner eu dobio je izveštaj finski forenzičara po kom se u račku nije dogodio masakr civila a joka je sakrio taj izveštaj da bi se dogodilo bombardovanje dakle nemački ministar je ratni zločinac!