ALO! OTKRIVA PREDSEDNIK SSP STRAHUJE DA ĆE MU LIDER SDS UMANJITI PODRŠKU: Đilas besan jer mu je Boris Tadić pomrsio konce!
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC

Koalicija „Boris Tadić - Ajmo, ljudi“ predstavljena je juče u Medija centru, nosilac liste za republičke izbore biće lider Socijaldemokratske partije Boris Tadić, a kandidat za gradonačelnika Beograda biće košarkaški trener Duško Vujošević.

ĐILASOVCI ODMAH ISKAZALI STAV O UKRAJINI NE MAREĆI ZA SRPSKI NAROD Šta god da predsednik Aleksandar Vučić sutra objavi biće to NAJBOLJA ODLUKA!

Izlazak Tadića na izbore razbesneo je Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, i njegove koalicione partnere jer smatraju da će im Tadić oduzeti i ono malo glasova na koje računaju, saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora bliskih opoziciji.

- Đilas je besan što nije uspeo da kontroliše Tadića kao što kontroliše onaj deo opozicije koja je potekla iz Demokratske stranke. Tadićev izlazak na izbore samo je dodao so na Đilasovu ranu i on je sada poprilično uplašen da će se šanse njegovih kandidata dodatno smanjiti - objašnjavaju naši sagovornici i dodaju da predsednika SSP-a dodatno nervira i to što Tadić bez problema otkriva sve mračne tajne njegovih kandidata Zdravka Ponoša i Vladete Jankovića.

ALO! OTKRIVA PREDSEDNIK SSP STRAHUJE DA ĆE MU LIDER SDS UMANJITI PODRŠKU: Đilas besan jer mu je Boris Tadić pomrsio konce!

Tanjug/ Zoran Zestic

 

Boris Tadić, lider SDS-a i nekadašnji predsednik Srbije, nikada nije krio kakvo mišljenje ima o Đilasovom predsedničkom kandidatu Zdravku Ponošu. On je nekoliko puta ponovio da je imao puno razloga da smeni Zdravka Ponoša sa mesta načelnika Generalštaba Vojske Srbije kada je bio predsednik Srbije.

ALO! OTKRIVA PREDSEDNIK SSP STRAHUJE DA ĆE MU LIDER SDS UMANJITI PODRŠKU: Đilas besan jer mu je Boris Tadić pomrsio konce!

TANJUG/ JADARANKA ILIC/

 

- On nije bio samo kadar kog sam podigao već i kadar kog sam smenio. U tom smislu ne stoji kada kažete da „danas“ nemam neko dobro mišljenje o njemu. Uostalom, ovo nije pitanje mišljenja o pojedincu lično, već o njegovim političkim delima i kapacitetima. Kao što sam rekao, postojali su razlozi da ga postavim na to mesto i da bude preko reda unapređen, ali i još veći da bude smenjen - poručio je Tadić.

ALO! OTKRIVA PREDSEDNIK SSP STRAHUJE DA ĆE MU LIDER SDS UMANJITI PODRŠKU: Đilas besan jer mu je Boris Tadić pomrsio konce!

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

 

Predsednik SDS-a je poručio da se Vladeta Janković nije protivio pobuni JSO 2003. godine, te praktično poručio da je Janković podržavao pobunu ubica bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića.

MOĆNE REČI DOKTORKE KOJU POŠTUJE CELA SRBIJA Danica Grujičić: Ovako se borimo za našu zemlju!

- Što se tiče Jankovića, ne znam ni u kontekstu koje političke opcije bih ga komentarisao, budući da on ne da se nije ogradio od nekih epizoda iz svoje političke prošlosti, nego i danas stoji iza te politike istom snagom. Neke od tih epizoda su na primer podrška pobuni JSO, politika usmerena na prekid evrointegracija, nasilni protesti u kojima su paljene ambasade i tragično izgubljen jedan ljudski život, podrška Nikoliću na izborima 2012. godine i slično. Uprkos tome što mu se ovih dana postavljaju pitanja o tome, nijednim smislenim odgovorom se nije ogradio do toga - rekao je Tadić u jednom intervjuu.

Vujošević: Neću se
previše baviti politikom!

Predsednik SDS Boris Tadić rekao je da koaliciju čine srodne stranke koje se zalažu za građansku Srbiju i vode računa o pitanjima nacionalnog identiteta i državnih interesa, ali i za članstvo Srbije u EU, za poštovanje ljudskih prava i politički program modernizacije zemlje.

Vujošević je rekao da nema nameru da se previše bavi politikom i da je njegova kandidatura za gradonačelnika Beograda njegov građanski gest.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading