MILOJKO PANTIĆ PLJUVAO SRBIJU Zavukao se Hrvatima tamo gde sunce ne sija: Vučić je zlo, nije dozvolio ustašama da tuku Srbe
Alo!

Pantić je, u izjavi za hrvatske medije, najvećim zlom Srbije nazvao Aleksandra Vučića.

Tako se Pantić pridružio Zoranu Kesiću i Ivanu Ivanoviću, ali i ostalim Đilasovim pajacima koji koriste svaku priliku da u Hrvatskoj napadaju Srbiju, ne bi li se ušlihtali Hrvatima. 

Između ostalog, Pantić zamera Vučiću što je bio među navijačima Crvene zvezde "Delijama" tokom tuče na Maksimiru 1991. godine. Po njemu, Vučić je trebalo da pusti ustaše iz "Bed blu bojsa" da tuku njegove sunarodnike.

Potpuno je jasno da je najveća smetnja ovim beskičmenjacima upravo Vučić kome zameraju na politici zbog koje je Srbija sve jača.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
KKK

18.02.2022 15:44

Izgleda da je sad u modi da se ide u Zagreb i odande pljuje na Srbiju.Takvim " modernistima" treba zabraniti povratak u Srbiju !!!

Trivuna Radodajkic

18.02.2022 15:57

Mislite Hrvojko Pantic ??????

ja

18.02.2022 15:59

Mene interesuje kako prolaze Hrvati kad se vrate u Hrvatsku ako slucajno bleje protiv svog naroda u Srbiji ali oni ne bleje kao nasi zato nas i oni pljuju kazu da smo nikakav narod bas zato..

ISTINA

18.02.2022 17:03

Gde li sve rastete izrodi svog naroda,sram vas bilo svoje dece ako ih imate onda svih ostalih.Tko vas slusa,kome vi nesto znacite,jadni bili sto mislis da vas hrvati vole zato sto pricate protiv svog roda.Jadni li su vasi roditelji koji vas stvorise.Tko ne voli i postuje svoje ne postuje i tudje.Zlotvoru jedan!!!!!