KO ĆE BITI NA LISTI SNS Brnabić: Biće aktuelnih ministara, i moje ime je tu, stranka nastupa kao tim
Alo! Printscreen

"Idemo s vizijom Srbije koju ima predsednik Aleksandar Vučić i SNS. Imamo tim, niko ovo ne može da uradi sam. Imamo mnogo javnih ličnosti najboljih u svojim profesijama. Idemo s jasnim planom i programom za budućnost i važno je da ljudi koji su ostvareni kao profesionalci hoće da izađu na crtu", rekla je Brnabić u izjavi novinarima posle sednice Glavnog odbora SNS.

Potpredsednica SNS i predsednica vlade rekla je da će i ona biti na listi, "iza 13., 14. mesta".


Na pitanje novinara da li će doći do ispitivanja ili oduzimanja imovine političara bivše vlasti, Brnabić je odgovorila: "Za razliku od onih koji pozivaju na revanšizam, obećavaju hapšenja i privođenja, mi verujemo u institucije i vladavinu prava".

"Da hapsimo, sudimo i presuđujemo sami nekome, nećemo, jer to nije Srbija u koju verujem a da li se nadam da će oni koji su krali, obogatili se i postali multimilioneri zloupotrebom funkcija, da će odgovarati, da, nadam se", istakla je potpredsednica SNS.

Ona je kao jedan od najvažnijih rezultata vlasti istakla "dobijeno poverenje građana za promenu ustava u oblasti pravosuđa da bi konačno imali potpuno nezavisno sudstvo i samostalno tuzilaštvo, da svi budu jednaki bez obzira na funkciju i stranačku pripadnost".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading