VUČIĆ U 9 SATI GOSTUJE KOD JOVANE JEREMIĆ Potpuno drugačiji intervju - predsednik prvi put govori o svom životu
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bg

Kako je voditeljka Jovana Jeremić najavila uživo u programu, sa predsednikom Vučićem srešće se prvi put u studiju TV Pink na Dedinju. Rekla je i kako će ovo biti potpuno drugačiji intervju sa puno iznenađenja i pričama koje su vezane za Vučićev život.

- Pobednici vladaju, a gubitnici se svete. Obećanja daju pobednici, a izgovore gubitnici. Od kada je došao na vlast 2012. godine sva svoja obećanja je ispunio. Donosio je teške, ali nepopularne odluke, koje su se itekako isplatile i urodile plodom - rekla je voditeljka.

- Uspešno se izborio sa poplavama, neviđenim u poslednjih sto godina, epidemijom korona virusa i globalnim krizama koje su nastale mimo njegove moći. Koliko je bilo teško sačuvati unutrašnji mir i najtežim trenucima uliti poverenje i sigurnost građanima Srbije? Šta mu je do sada najteža odluka u karijeri? Čija izdaja ga najviše boli? Da li u politici ima prijateljstava ili je sve samo interes? I ko je zapravo on kada se pogase reflektori i kada ostane sam sa sobom? - najavila je voditeljka Jovana Jeremić samo neka od pitanja na samom početku jutarnjeg programa "Novo vikend jutro" na TV Pink.

Pozivam vas da budete uz Pink i da zajedno dočekamo predsednika Vučića. Kada kažem: “Predsednik”, stanem, jer ću se truditi da vam predstavim Aleksandra Vučića na drugačiji način, kao čoveka na prvom mestu – rekla je Jovana Jeremić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jovan

13.02.2022 07:34

Poštujem predsednika i jedva čekam obraćanje

Nada

13.02.2022 11:15

Bog da ga pozivi nos 100 godina Srbija progleda na oci otkad je dosao.bravo presednice.