VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA Opozicija besna zbog novčane pomoći mladima: U svom ludilu otišli korak dalje
Alo! Ilustracija

 

Sumanuto! Predsednik “Pokreta za preokret” Janko Veselinović predao je krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ni manje ni više već zbog toga što će država mladima pružiti po drugi put pomoć i isplatiti svima od 16 do 29 godina po 100 evra.

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA Opozicija besna zbog novčane pomoći mladima: U svom ludilu otišli korak dalje

Fotografija naslovne strane

 

 

Ovu vest, velikodušno su dočekali mediji koji se nalaze pod kontrolom Lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, te su je i objavili, na taj način podržavši prijavu protiv Vučića.

Pročitajte još...

ĐILAS VAN SEBE Dobar životni standard građana Srbije je nedopustiv: Pustio svoja glasila da LAJU!

Naime, ovih dana na račune oko milion i dvadeset hiljada mladih od 16 do 29 godina, koliko ih se prijavilo za finansijsku pomoć države, uplaćeno je po 100 evra pomoći, što je samo jedna od brojnih mera koje je država preduzela kako bi pomogla svojim građanima za vreme pandemije koronavirusa. Nedugo zatim, predsednik Vučić najavio je još jednu pomoć mladima u istoj vrednosti koja će se realizovati najkasnije do početka juna, što je deo opozicije ovaj gest sramno nazvao “davanjem mita”.

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA Opozicija besna zbog novčane pomoći mladima: U svom ludilu otišli korak dalje

Fotografija naslovne strane

 

Sasvim je izvesno da ovakvo poimanje stvari, koje je za svaku osudu, izaziva revolt kod Đilasovih pristalica i simpatizera, kojima smeta uspešna i napredna Srbija, posebno ako se uzme u obzir da je predsednik Vučić svojom dobrom ekonomskom politikom omogućio da se iz državnog budžeta po drugi put isplati pomoć mladima, dok sa druge strane, prosta računica pokazuje da je Đilas za vreme svoje vladavine od šest godina, mladima uzeo po 100 evra.

Iz gore navedenog, jasno je zbog čega se bune. Đilas je navikao da pljačka narod i njihove pare stavlja u svoj džep, dok se Vučič bori za dobrobit građana Srbije i pruža im pomoć iz budžeta koji je napunjen zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici.

Ovo je još jedan pokazatelj da vlast i opozicija nemaju isti cilj, te da zato Đilas i njemu slični paniče i podnose prijavu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Зоран

11.02.2022 15:44

Јанко Веселиновић се прославио отимањем стана старици српске националности у Загребу. Човек је карикатура и он и његов Покрет за преокрет. Али овакви су на жалост данас опозиција у Србији, незналице и згубидани

Tina

11.02.2022 16:43

Neka da mladima al neka da i onima preko 30+.Mnogi imaju decu,troskove i racune.

Đole

11.02.2022 20:55

@Tina - Neka mi Đilas da 100e. Jel je siguran da ću glasati za njega? 100 e nemaju veze sa glasovima. Niko ne može da me podmiti, a pomoć je dobro došla. Bar ja tako mislim!

Лола

13.02.2022 15:59

Када мислите да похапсите ту гамад и паразите овог народа ???