MILANU ANTONIJEVIĆU POZLILO TOKOM GOVORA Svi potrčali na binu, drama u Narodnom pozorištu
Printscreen

Pravnik, aktivista za ljudska prava i jedan od potpisnika projekta "Beograd 2030" Milan Antonijević izašao je na binu kako bi održao govor, ali mu se u jednom trenutku slošilo, te su ga izveli sa bine i ukazali mu pomoć.

Antonijević je započeo svoj govor o delu Strategije koji se bavi socijalnom sigurnošću i socijalnim razvojem Beograda, ali posle svega nekoliko minuta napravio je kratku pauzu. Iako je ubrzo nastavio da govori, njegovo obraćanje ponovo je prekinuto jer se nije osećao dobro. Kako se videlo da bi mogao da izgubi tlo pod nogama i ostane bez svesti, odmah su mu pritrčali u pomoć, pomogli mu da siđe sa bine, smestili ga na stolicu i doneli vodu.

IMA DETALJA KOJI UKAZUJU NA TO DA JE MATEJ ŽIV Nenad Periš se oglasio danas

On je ostatak događaja ispratio sedeći sa strane, a čini se da se ubrzo nakon završetka on već osećao bolje, pa je uz zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i premijerke Ane Brnabić napustio salu.

Ostatak događaja ispratio je sa stolice u blizini bine

Potom je premijerka Brnabić izašla na binu i na početku svog govora upitala Antonijevića da li mu je bolje i poželela mu brz oporavak.

Kada se oporavio, Antonijević se oglasio i objasnio šta mu se dogodilo:

- Sad mi je dobro! Pao mi je šečer, ništa strašno. I pored velikog iskustva u javnim nastupima i pred kamerama, ipak mi se to dogodilo. Hvala vam što brinete - rekao je Antonijević za "Informer".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading