OTIŠLA SAM U CRNU GORU NA POLA SATA Premijerka Brnabić o ludostima iz tinejdžerskih dana: Nestalo mi je novca, nisam mogla da se vratim
Printscreen Amidži šou

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou", kod Ognjena Amidžića, što je prvo njeno gostovanje u nekom zabavnom televizijskom šou-programu.

Ana je govorila o činjenici da je prva žena koja je postala premijer u našoj zemlji, kao i prva pripadnica LGBT zajednice na toj funkciji, te situacija iz prošlosti o kojima dosad javno nije pričala.

- Bilo mi je teško što sam premijer posle Vučića. To što sam prva žena premijer, deo LGBT zajednice, sve to, to nije toliko. Nisam imala nekako ni vremena da se bavim tim stvarima na taj način. Bilo je ludo i hrabro da prihvatim ovakvu odgovornost kakvu nosi pozicija. Kad se boriš, boriš se do kraja - kazala je Brnabićeva, te priznala da priželjkuje više sna.

- Volela bih da više spavam, ono što je optimalno, nekih sedam sati recimo. Mnogo mi je teško da ustanem ujutru u pola sedam. Mnogo bi mi značilo da mogu više da spavam - rekla je u emisiji, pa otkrila šta je sve tokom odrastanja znala da radi majci i ocu.

- Mnogo gluposti sam radila, pakao sam priređivala mojim roditeljima. Svaki dan su bile gluposti. Pustili su me da izdivljam. Najveća glupost je bila u to vreme kad sam pravila tehno žurke, posle tri dana sam im vratila auto. Tri dana nisam bila kući - ispričala je premijerka.

- Jednom sam otišla u Crnu Goru na pola sata. Nestalo mi je novca, nisam mogla da se vratim, pa sam zvala najboljeg prijatelja da mi kupuje avio-kartu da se vratim. Užasno je bilo za moje roditelje - navela je Ana Brnabić, te otkrila da joj je nadimak Aša, kao i da joj partnerka Milica kupuje garderobu.

- Ja ne znam brendove, marke. Meni Milica sve kupuje. Zaista ne znam - kazala je u emisiji "Amidži šou", pa navela da najviše voli da sluša muziku iz osamdesetih, ali i ko joj se nekada sviđao.

- Kristina Egersegi, mađarska plivačica. Oduvek sam volela plivanje, ona mi se dopadala - rekla je premijerka Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading