SVE JE DOGOVORENO! Još jedan potpis na "Marakani"!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Marko Ćopić je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom, a mladi talentovani čuvar mreže koji se kali u razvojnom timu crveno-belih obavezao se na vernost do 2024. godine.

- Presrećan sam zbog produžetka ugovora, Zvezdino sam dete i ovo je već dvanaesta godina kako sam u klubu, a došao je trenutak i za drugi profesionalni ugovor. Za mene nema veće sreće nego nastaviti saradnju sa voljenim klubom. Kada sam potpisao prvi profesionalni ugovor, tada je za mene sve bilo novo, pa je samim tim bilo i drugačije u odnosu na sad, ali je sreća je sada ista kao i prilikom prvog potpisa - istakao je Ćopić.

"DELIJE" U TRANSU! Crvena zvezda oduševila navijače - evo kako do besplatne karte za derbi!

Nastavio je u istom ritmu.

- Promenili su se treneri, mnogi igrači, ja sam ostao tu hvala Bogu. Nisam mogao ni da sanjam da ću sa 18 godina potpisati već drugi profesionalni ugovor, kao ni da ću sa 16 godina ići na pripreme sa prvim timom. Sve se jako brzo desilo, sve je veoma lepo. Mislim da nema lepšeg osećaja nego proći celu Omladinsku školu i doći u prvi tim, osvojiti sve trofeje od petlića do seniora. Jedno veoma lepo iskustvo, nadam se da će se nastaviti.

Marko Ćopić je rođen 14. jula 2003. godine, a u Zvezdu je došao još kao petlić. Mladi golman je prošao sve kategorije u crveno-beloj Omladinskoj školi i svake takmičarske godine osvajao titulu šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading