PREMIJERKA BRNABIĆ: Đilas naš narod iz Republike Srpske posmatra kao stado
EPA/ JULIEN DE ROSA / POOL

Brnabić je tokom obilaska gimnazije u Mladenovcu, koja će biti renovirana, odgovarajući na pitanja novinara izjavila da je logično da u nedostatku predizbornog programa deo opozicije pribegava ovakvim lažima.

“Ovo su skandalozne i sramotne optužbe koje nemaju veze sa istinom. Makar je Dragan Đilas jasno rekao svim građanima kako vidi naš narod u Republici Srpskoj - kao stado. On misli da njih neko može da organizuje, da ih dovede, negde useli i uveni ih za koga da glasaju. To je skandal” izjavila je premijerka.

Brnabić je podvukla da ona ne veruje da neko može nekoga da natera da glasa za određenu opciju i da veruje da će građani na izborima treceg aprila glasati isključivo prema rezultatima i izbornom programu.

“Ovde su vidljive i frustracije dela opozicije okupljenog oko Dragana Đilasa, pošto su svesni da nemaju podršku naroda. Zamislite da oni krenu u kampanju od vrata do vrata u Borči i Marinkovoj bari, a samo pre nekoliko dana ih je njihov kandidat za gradonacelnika najstrašnije uvredio i omalovažio. Umesto toga, očekivano je da se služe ovakvim neistinama i izmišljotinama” rekla je predsednica Vlade.

Ona je podvukla da se na snimku koji je lider Stranke slobode i pravde objavio vide “neki ljudi, negde” da nemamo informacije ni ko su ti ljudi, gde je i kada snimak nastao i da on ništa ne dokazuje.

“Umesto da ponude gradjanima program, koji će umesto smanjenja plata lekarima sadržati nešto drugo, oni ozbiljno pripremaju teren kako bi pravili haos tokom i nakon izbora. Pa to je i sam Borko Stefanović rekao, da poziva građane na ulice ako 3. aprila uveče opozicija ne pobedi u Beogradu a Zdravko Ponoš ne uđe u drugi krug predsednickih izbora. Dakle, nijedan rezultat nije prihvatljiv osim onog koji odgovara zaposlenima u kompaniji Multikom”, zaključila je Brnabić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Simic Dusica

05.02.2022 17:42

Djilas je sam sebe unistio svojim izjavama.