PORED STEFANA NEMANJE RUŠIO BI I NADGROBNE SPOMENIKE Janković hoće da vodi Beograd, a ne razlikuje Lešće od Makiša! (VIDEO)
EPA/SASA STANKOVIC

Kandidat dela opozicije za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, nedavno je, predstavljajući svoj program, napravio još jedan u nizu lapsusa. Janković, koji je uveliko u 82-oj godini života, ali mu to ne sputava želju da vodi metropolu, je rekao da mu je plan da ruši spomenike na beogradskom groblju Lešće.

 

 

- Prvo što bismo uradili bilo bi, naravno, da sprečimo i zaustavimo ono što nanosi neposrednu štetu. Kao što, recimo, republička vlast mora da proveri da ovo sa Rio Tintom nije smicalica od mesec dana, nego da to mora da dotera do kraja, tako bismo mi u Beogradu morali da zaustavimo, pre svega, Lešće – rekao je Janković, čime je pokazao da očigledno gaji određeni animozitet prema spomenicima jer su mu, posle izjave da mu se ne sviđa statua Stefana Nemanje, sada na meti i nadgrobni spomenici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ja

02.02.2022 19:21

A vidite li vi kako ova sotona od covjeka izgleda odmah vam mora biti jasno da je jajara i nula od covjeka.

Nikola

02.02.2022 19:27

Eee ko ih je imenovao i ko ih kandiduje jasno je i kakvi su. Oni bi ojadili Beograd i Srbiju ako bi nedaj bože došli na vlast.

Seka Persa

02.02.2022 20:15

Sve se nesto mislim dal je ovo Edi Rama??Zar nisu slicni ko jaje jajetu!!😂😂😂😂