PREDSEDNIK SRBIJE POSLAO VAŽNU PORUKU ZA SVE GRAĐANE Ništa nam nije potrebno kao mostovi - oni preko svih naših razlika, a Srbija ih je puna!
Printscreen

U osvrtu na samo delić onoga što je urađeno za vreme njegovog mandata, predsednik Vučić je u objavi na svom zvaničnom profilu napisao sledeće:

"Ništa nam danas nije toliko potrebno kao mostovi: oni preko svih naših razlika, a Srbija ih je puna, i oni ka našoj budućnosti, ka našim težnjama, ciljevima, ka miru i ka normalnoj i uspešnoj zemlji vrednih i mostovima spojenih ljudi.

 
Preko mostova se stiže tamo gde si krenuo. Živela Srbija!", zaključio je Aleksandar Vučić.

Na snimku se mogu videti prelepe panorame Srbije, ali i infrastrukturna dostignuća koja naša zemlja ranije nije imala prilike da vidi - autoputevi, mostovi i železnice u izdanju za 21. vek.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Princip

27.01.2022 21:55

Ružna vremena, uglavnom nametnuta s polja, a izazvana sa ciljem da uspore i unazade Srbiju i njen rast, ostaju u prošlosti. Srbija danas odlučno i mudro ide napred, pravo u budućnost. Razvija se i napreduje. Takvu smo Srbiju želeli.

Juca

27.01.2022 22:36

Mostovi su oduvek povezivali ljude, mesta, države...tako da su zaista preko potrebni. Sada kada smo ispunili neke postavljene ciljeve, razvili državu, napredovali u svim segmentima, razvili i unapredili sve što je u državi bilo uništeno povezivacemo to novim mostovima jer su potrebni za svaki vid spajanja i povezivanja!

Ana

27.01.2022 22:51

Mostovi su najvažnije ljudske gradjevine, važniji od svih ostalih! Bez mostova ne bismo bili povezani, mostovi nas ujedinjuju.