NOVE INFORMACIJE Specijalno tužilaštvo Crne Gore obavešteno o pripremi atentata na Vučića
AP/Darko Vojinović

Informacija je potvrđena zvanično za Portal RTCG iz crnogorske policije.

„Povodom informacije iz medija da ‘crnogorski državljani planiraju likvidaciju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića’ a na koje se pozivate, obaveštavamo vas da Uprava policije Crne Gore ostvaruje saradnju sa nadležnim međunarodnim partnerima u ovom slučaju, te da je o navedenom upoznato i Specijalno državno tužilaštvo preko Specijalnog policijskog odeljenja koji u okviru svojih nadležnosti preduzimaju određene aktivnosti“, naveli su iz Uprave policije za Portal RTCG.

Jeremić besan na Đilasa - Alo.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, crnogorska policija dobila je informacije od međunarodnih partnera o Zviceru i planovima da se ubije Vučić u isto vreme kada je ta informacija dostavljena srpskoj policiji.

Zvaničnici u Srbiji su 24. januara u saopštenjima tražili da država preduzme sve i otkrije ko je pokušao da organizuje atentat na Vučića.

Kao organizator, pomenut je Zvicer.

Vuk Jeremić o Đilasovom kandidatu Ponošu - Alo.rs

Za Zvicerom je Crna Gora 21. maja 2021. godine raspisala međunarodnu poternicu zbog sumnje da je, sa još devet osoba, formirao kriminalnu organizaciju i izvršio teško ubistvo.

Zvicer se u medijima pominje kao jedan šefova Kavačkog klana, jednog od dva kotorska klana iz Crne Gore.

Bazdulj: Vučić je nepobediv, jer se ne opušta ni pri tako velikoj prednosti - Alo.rs

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Moni

27.01.2022 00:46

Pa zvicer je najsigurniji u crnoj gori

Zorica

27.01.2022 03:27

S kojim pravom Crnovorci hoce da izvrse atentat,u drugoj drzavi. Na naseg Predsednika. Gospodine Vucicu hapsi tu bagru ,

Jastreb

27.01.2022 06:42

Sad bar znaju da su i oni u tom krugu osumnjičenih. Da sklone ostatke droge, da sklone kompromitujuće papire i ljude koji su još u crnoj gori.