RADOJE I NJEGOV KUM OKUPILI EKIPU ZA LIKVIDACIJU VUČIĆA Zvicer organizovao 15 kavčana da pomognu Čečenu!
Tanjug/Zoran Žestić

 

- Operacija je organizovana mesecima, i u njoj su učestvovali članovi kavačkog klana. Neki su bili zaduženi da atentatoru omoguće neprimetan ulazak u Srbiju, drugi da mu obezbede lokaciju na kojoj će živeti, snabdevaju ga hranom... Treća grupa je detaljno analizirala kretanje predsednika Srbije u želji da odredi najpovoljniji trenutak za akciju, a ostali su bili zaduženi da organizuju bekstvo iz Srbije nakon što operacija bude završena - saznaje Alo! od dobro obaveštenog izvora bliskog crnogorskoj službi.    

RADOJE I NJEGOV KUM OKUPILI EKIPU ZA LIKVIDACIJU VUČIĆA Zvicer organizovao 15 kavčana da pomognu Čečenu!

Foto: Alo.rs

 

Inače, Zvicerov kum, bivši član „Pink pantera“, već duže vreme se nalazi u Španiji, a u Srbiji je na poternici od 2008. godine. On, prema našim saznanjima, koristi pasoše nekoliko zemalja Evropske unije, među kojima i Hrvatske, u kojima su lažna imena i prezimena. Hrvati ga traže zbog falsifikovanja pasoša, a traži ga i Kipar zbog teških dela. Više puta je osuđivan.

- Najbolji prijatelj mu je Bojan M., zvani Cango, koji je promenio prezime i umešan je u šverc droge od Srbije preko Španije i Holandije. On prenosi naređenja Debelog u Srbiji. Koriste kriptovane telefone - dodaje naš izvor blizak crnogorskoj službi.

Prema rečima našeg izvora, Zvicerovi bliski saradnici su i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, koji je trenutno u bekstvu, a bio je lociran u Dominikanskoj Republici, kao i Luka Cerović. Njihova delatnost je šverc droge, ali i ubistva kada je to potrebno.

- Vrh kavačkog klana u Crnoj Gori čine Zvicer, Ivan D. i bivši pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović, koji važi za čoveka od velikog poverenja crnogorskog predsednika Mila Đukanovića. Osim njih, visokopozicionirani članovi klana su Marko Zekić (u bekstvu) i braća Filipović. Zekić je, kako se sumnja, ubio Danila Pekića i Nemanju Prelevića na Veruši, ali i Jasmina Šuntića - objašnjava naš izvor.

RADOJE I NJEGOV KUM OKUPILI EKIPU ZA LIKVIDACIJU VUČIĆA Zvicer organizovao 15 kavčana da pomognu Čečenu!

Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Alo! je juče pisao da je za ubistvo predsednika Srbije angažovan profesionalac poreklom iz Čečenije koji je, prema planu, trebalo da likvidira Vučića snajperom sredinom februara za pozamašan honorar od čak milion evra.

- Reč je o profesionalnom ubici s velikim iskustvom koji je prošao ratišta u svojoj zemlji, što ga je učinilo nemilosrdnim likvidatorom savršenim za izvršavanje zadataka - rekao je naš izvor.

Kako je Alo! već pisao, lider SRS Vojislav Šešelj je istakao da je nalogodavac atentata crnogorski predsednik Milo Đukanović, koji tesno sarađuje s odbeglim vođom kavačkog klana Zvicerom.

Kako je Šešelj objasnio, Milo Đukanović je u prethodnom periodu izgubio moć na crnogorskoj političkoj sceni, a Vučićeva borba protiv kriminala i hapšenje klana Veljka Belivuka, čiji je šef Zvicer, dodatno je ugrozila Đukanovićevu kriminalnu hobotnicu, te su njegovi motivi sasvim jasni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Boris

27.01.2022 09:43

Nadam se Kako ce saradnja sa ANB-om dati nasim sluzbama odgovore na mnoga pitanja koja se ticu planiranja samog atentata na predsednika Srbije

Zorana

27.01.2022 11:41

Ovo je nečuveno! Ti okoreli kriminalci moraju da odgovaraju za svoja nedela i monstruozne zločine koje su počinili. Odavno je vreme da im neko stane na put i smesti ih tamo gde pripadaju.

Nnn

27.01.2022 11:49

Sigurna sam da ce nasa drzava na najbolji nacin zastititi predsednika

drzavni_sluzbenik

27.01.2022 20:21

bice uskoro svi pohapseni