ANA BRNABIĆ "ODUVALA" NOVINARA N1 USRED BRISELA: Srbija je bezbedna zemlja, a vaše pitanje je zlonamerno!
Foto: Printscreen

- Što se tiče atentata na predsednika Srbije, ja bih rekla da se meni čini da je Vaše pitanje malo zlonamerno jer insinuirate da Srbija možda nije bezbedna zemlja samo zato što smo mi te informacije dobili od partnera iz Evropola.

Ana Brnabić, Žozep Borelj i Oliver Varhelji se obratili iz Brisela: Srbija nastavlja svoj put u EU - Alo.rs

- To zapravo pokazuje suprotno, da Srbija jeste stabilna i bezbedna zemlja jer su naše bezbednosne službe jako dobro povezane i jako dobro sarađuju sa bezbednosnim službama zemalja širom sveta - i sa zemljama članicama EU, i sa Interpolom, i sa Evropolom. To je ono što znači međunarodnu bezbednost, međunarodnu saradnju. Da nismo dobili informacije, ne bismo bili bezbedna zemlja. Ovo upravo govori suprotno onome što ste Vi pitali. Apsolutno smo bezbedna zemlja - rekla je Brnabić. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Slađa

25.01.2022 15:50

Bravo! Kad im se sasuje u lice istina, oni odgovaraju da ih vlast mrzi ili da ne dozvoljava da bilo šta kažu neispomišljenici!

Luka

25.01.2022 16:58

Đilasovi novinari nemaju mira ni u inostranstvu da se ponašaju korektno, već i tamo postavljaju provaokativna pitanja. Ali je od Ane Brnabić dobio adekvatan odgovor.

Vera

25.01.2022 18:34

Novinaru je cilj bio da blati Srbiju, ali , po mom misljenju, time je i premijerka imala priliku da objasnjava Evropi koliko je zapravo Srbija bezbedna...sto je veoma bitno.

Mica

25.01.2022 20:24

Novinari sa N1 svakodnevno pokazuju svoju "profesionalnosti". Pitanja čitaju sa papira koji koriste kao podsetnik kada ih neko prekine.

Zoran

26.01.2022 08:00

Oni su tamo i poslati da budu zlonamerni.