VULIN POTPISAO SEDAM VAŽNIH SPORAZUMA Verifikovana saradnja MUP-a i Visokoškolskih ustanova
Foto: MUP Srbije

Sporazum je potpisan sa Mašinskim, Elektrotehničkim, Matematičkim, Saobraćajnim i Fakultetom organizacionih nauka u Beogradu, kao i sa Elektronskim fakultetom u Nišu i Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu.

Foto: MUP Srbije

 

Po potpisivanju Sprazuma, ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova okrenuto ka ulaganju u budućnost, u jačanje svojih kapaciteta, ali i preduzimanju koraka koji će omogućiti da u danima koji dolaze imamo stručne, obučene kadrove, koji će umeti i biti sposobni i spremni da odgovore na sve nove izazove koje ta budućnost donosi.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova prvenstveno čine čestiti, obrazovani i kvalitetni ljudi koji svoj posao obavljaju vrlo profesionalno. Srbija koju vodi predsednik Aleksandar Vučić je zemlja posvećena miru, stabilnosti i prosperitetu i na nama je da mir i stabilnost sačuvamo. Zahvaljući ekonomskim merama koje je uspešno sproveo predsednik Republike, Ministarstvo unutrašnjih poslova je danas u prilici da ulaže u opremu i naoružanje, ali i da ulaže u svoje buduće kadrove", poručio je ministar policije.

Foto: MUP Srbije

 

Prema rečima ministra Vulina, Sporazum potpisan sa ovim renomiranim visokoškolskim ustanovama omogućiće, između ostalog, da najbolji studenti koji se ističu posebnim znanjem i sposobnostima budu stipendisti Ministarstva unutrašnjih poslova i da sutra kada diplomiraju postanu pripadnici srpske policije, spremni da zaštite svoju zemlju i narod.

Ministar Vulin je, takođe, podsetio da Ministarstvo unutrašnjih poslova ovu vrstu sporazuma već ima sa Kriminalističko-policijskim univerzitetom, Fakultetom bezbednosti i Vazduhoplovnom akademijom u Beogradu. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading