ĐILAS I JEREMIĆ ZARATILI UOČI IZBORA Lider SSP gura svoje kandidate, Vukova stranka doživeće sudbinu DS-a!
Alo

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, i Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, ušli su u ozbiljan sukob, i to samo nekoliko meseci pre održavanja izbora, koji su zakazani za 3. april ove godine.

Da li postoji SOS telefon da Vuka zaštiti od Đilasovog partnerskog nasilja? - Alo.rs

Kako Alo! saznaje, upravo su izbori glavni uzrok što je ovaj dvojac ponovo otkopao ratne sekire, a konkretan razlog je to što Đilas u inat Jeremiću gura svoje kandidate na sve bitnije državne funkcije kako bi još više potkopao Narodnu stranku.

- Ako se ovako nastavi, Narodna stranka će doživeti sudbinu Demokratske stranke, koju je Đilas svojim potezima namerno uništio - objašnjavaju naši dobro obavešteni izvori bliski opozicionarima, i dodaju da je Đilas u inat Jeremiću predložio Ponoša za opozicionog kandidata za predsednika Srbije, a Mariniku Tepić postavio na čelu liste.

Alo

 

- Jeremić je u sukobu sa Ponošem, hteo je da kandiduje Miroslava Aleksića, ali mu je taj plan propao. Vuk nije oduševljen ni time što je Tepićeva na čelu liste i sve ovo još više produbljuje jaz među opozicionim liderima - ističu naši sagovornici, i dodaju da Đilas ponovo želi da stavi šapu na Beograd.

- Đilas želi da kontroliše prestonicu Srbije, a ponajviše da se ponovo dočepa budžeta glavnog grada. Izabraće za tu poziciju kandidata koji će biti samo figura koju će on kontrolisati. Njegov glavni cilj je Beograd, jer je svestan da predsedničke izbore opozicija ne može dobiti - ističu naši sagovornici, i dodaju da će se savez Đilasa i Jeremića raspasti.

Jeremićeva stranka besna zbog postupaka Dragana Đilasa - Alo.rs

- Pitanje je samo da li će se razići pre ili ubrzo nakon izbora. Oni nikada nisu ni mogli zajedno - zaključuju naši izvori.

Koliki je jaz između Đilasa i Jeremića videlo se i juče kada je Narodna stranka saopštila da su putem medija informisani o odluci Glavnog odbora Stranke slobode i pravde da predsednički kandidat te stranke na izborima bude član Narodne stranke Zdravko Ponoš.

Podsetimo, istorija sukoba Dragana Đilasa i Vuka Jeremića je duga i burna, a sve je počelo kada je Dragan Đilas izbacio Jeremića iz Demokratske stranke.   

Skriva kandidata i
hoće većinu mandata

Mediji su krajem godine pisali da je bahatost lidera SSP-a jedan od problema u saradnji ove dve opozicione stranke.

- Đilas ima i nekog svog, navodno nezavisnog kandidata koji bi vodio listu za Beograd, ali niko ne zna ko je. Osim svega toga, traži i lavovski broj mandata i na beogradskoj i na republičkoj listi - pisali su mediji.

 

Komentari (1)

Loading
Hahaha

24.01.2022 12:50

Nema od opozicije ništa. Vučić dobija lagano izbore