PRVI OPERATIVAC SNS OTKRIVA Matrica im je u Crnoj Gori, imaju potporu službi bezbednosti, a jedini cilj - eliminacija Vučića!
Foto: Tanjug

 

Govoreći o planiranom atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić kaže da je pre oko godinu dana izjavio da krajnji cilj pojedinih centara moći jeste fizička eliminacija predsednika Srbije.

- Ono što sam mogao da saberem i izanaliziram jeste da je fizička eliminacija krajnji cilj onih koji ne mogu da podnesu da Srbija ide napred, da je postala regionalna sila i da na nedeljnom nivou beleži rezultate koji je podižu na sve viši nivo. Mediji iz susednih zemalja pitaju se zašto u Srbiji mogu da se otvaraju fabrike, da se grade putevi i zidaju bolnice, da se napreduje, a u njihovim državama toga nema. Tako je shvaćeno da njihovi lideri prodaju maglu građanima, i to već više decenija – kaže Glišić za “Novo jutro”.

PRVI OPERATIVAC SNS OTKRIVA Matrica im je u Crnoj Gori, imaju potporu službi bezbednosti, a jedini cilj - eliminacija Vučića!

Darko Glišić - Alo - Dejan Briza

 

S tim u vezi, napredak Srbije shvaćen je kao napad na vlast u državama regiona. Glišić zaključuje da je jasno da je Vučić stoga zasmetao onima koji su smatrali da im je vlast nedodirljiva.

Dodaje da neke zemlje gaje i izvoze kriminal jer nemaju šta drugo, dok se Srbija sa mafijom brutalno i odlučno obračunala.

Ocenjuje da je Zvicer samo izvođač radova, a da bi se klan napravio i da bi funkcionisao, morala je da postoji potpora službi bezbednosti.

- Matrica im je bila u Crnoj Gori, a tamo gde su uspeli da metastaziraju napravili su velike probleme. Zvicerova namera, kao i namera njegovog nalogodavca jesu da se fizički eliminiše predsednik Srbije i u to nema dileme. Nalogodavac više to ne može ni da sakrije, vidi mu se na licu – kaže Glišić za Pink.

PRVI OPERATIVAC SNS OTKRIVA Matrica im je u Crnoj Gori, imaju potporu službi bezbednosti, a jedini cilj - eliminacija Vučića!

Foto: Alo.rs

 

U Srbiji je juče na devet biračkih mesta održano ponovljeno glasanje na referendumu o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, a Glišić kaže da se opozicija ponadala da je sa 40 odsto podrške za “NE”, Vučić izgubio referendum, te da 60 odsto za “DA” takođe znači poraz.

- Evo, sinoć smo poraženi sa 80 odsto podrške promeni Ustava. Šalu na stranu, to je tako kada pred građane umesto referendumskog, postavite pitanje da li su ZA ili PROTIV predsednika Srbije i kada u javnosti to pitanje definišete kao pitanje podrške Vučiću i SNS-u. Dobijete, dakle, rezultat 80 odsto ZA i 20 odsto PROTIV – kaže Glišić.

Podseća da je stranka pred referendum jasno izašla sa svojim stavom, kampanje se nisu vodile, a smatrano je da naše društvo treba da napravi iskorak po ovom pitanju koje bi nam omogućilo da idemo u korak sa svetom. Međutim, ima onih koji su rezultate referenduma od prethodne nedelje pripisali sebi kao izborni rezultat. Prema tim rezultatima, opozicija je pobedila sa 40 odsto, a Vučić izgubio sa 60 - kaže Glišić i dodaje:

Baš zato su im građani na ovih devet biračkih mesta poslali poruku – izašli su u većem broju i dali 80 odsto podrške odgovoru “DA”. Dobili su odgovor kakav su zaslužili i koji oslikava volju građana, barem kada im preformulišete pitanje i referendum predstavite kao pitanje ZA ili PROTIV Vučića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Boban

25.01.2022 06:50

Jaka i stabilna Srbija i svi ljudi zbog kojih je takva mnogima smetaju. Nećemo dozvoliti da niko naš mir i našu Srbiju sruši!

Milan

25.01.2022 06:54

Zajedno ćemo zaštiti i našu Srbiju i našeg predsednika! Niko nam ništa ne može kad smo ujedinjeni!

Bojana

25.01.2022 07:36

Cilj im je da ponize Srbiju i vrate je u 90-te.