VULIN I SELAK SAGLASNI: Vučić mora biti kandidat za predsednika
Foto: Alo.rs

Na sastanku je istaknuto da je neophodno da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije i dodato da je to interes svih Srba bez obzira gde oni žive.

Foto: Alo.rs

 

Takođe, sa sastanka je poručeno da se mora formulisati jedinstvena srpska nacionalna politika. "Dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije, Republika Srpska će biti čuvana, sačuvana i pomagana.

Srbija ne može da ide napred ukoliko i Srbi u Republici Srpskoj ne idu napred i zato je Srpska deo svake naše politike, ideje i misli. Jedinstvo Srba je nužnost bez koje nas neće biti.

Stvaranje srpskog sveta je zadatak ove generacije političara, jer narod koji je doživeo jasenovački genocid, "Oluju" i martovski pogrom ne sme više da dozvoli da o njemu i njegovoj budućnosti odlučuju neki drugi.

Aleksandar Vučić mora biti predsednički kandidat Srbije, jer to je interes svih Srba", poručio je ministar policije i lider PS-a Aleksandar Vulin.

Foto: Alo.rs

 

Predsednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak istakao je da se ova partija duboko zalaže za uspostavljanje čvršćih veza sa maticom Srbijom i dodao da je neophodno da predsednički kandidat Srbije bude Aleksandar Vučić, jer je to interes svih Srba bez obzira na to gde oni žive.

Foto: Alo.rs

 

"Jedna od osnovnih smjernica djelovanja Socijalističke partije Srpske je uspostavljanje čvrstih veza sa maticom Srbijom, a naša buduća uspješna saradnja sa Pokretom socijalista znači upravo povezivanje dvije bratske političke opcije koje se zalažu za napredak i jačanje Srpske i Srbije i bolju budućnost srpskog naroda sa obje strane Drine. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama pokrenuti mnoge procese i inicijative kroz koje će zajedno jačati i Srpska i Srbija i da ćemo se kao saveznici i saborci izboriti za humanije, pravednije i solidarnije društvo kako u Srpskoj, tako i u Srbiji", istakao je lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading