PREDSEDNIK VUČIĆ O SITUACIJI U REGIONU: Nikome nije interes rat! Svi zajedno moramo da sačuvamo mir!
Foto: Printscreen TV Pink

- Nikome nije interes rat. Plašim se jednostranog pristupa stranaca. Naša odgovornost je najbitnija, mi imamo najveće šanse za napredak i tu šansu ne smemo da propustimo. Put u Ankaru je bio važan da vidimo da li možemo da se dogovorimo oko pitanja koja su nam problematična sa zvaničnim Sarajevom - rekao je predsednik.

PREDSEDNIK VUČIĆ IH RAZOTKRIO Koriste sramne optužbe da bi sakrili sebe i svoje nečoveštvo

- Evo, mi gradimo naš deo puta do Bijeljine. Nas zanima hoće li oni da grade svoj deo puta ili ne. Da li žele to da radimo ili ne. Oni ne znaju šta hoće. Mi smo za njih genocidaši, njima je strašno ono što se dogodilo 9. januara u Banjaluci. Šta je problem? Defile policije sa njihovim zvaničnim puškama. To sve je nerešavanje problema. Što se drugih problema tiče, naše je da zaštitimo džamije kao što je njihovo da štite crkve i da razumemo patnju svakog Bošnjaka i zaštitimo njihova prava u Srbiji". - primetio je Vučić.

VUČIĆ OTKRIO SVE O ATENTATU Europol je poslao podatke, postoje imena i prezimena

- Svi zajedno ćemo sačuvati mir. Nikome nije do rata, ni Bošnjacima, ni Hrvatima. Nama je potreban mir jer mi imamo šansu za najbrži i najveći rast - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading