BRANISLAV NEDIMOVIĆ: Srbija plaća cenu svaki put kada odbije da se odrekne sebe
Foto: Tanjug

Prenosimo vam u celosti reagovanje Branislava Nedimovića:

"Kroz istoriju najbolje vidimo da su se u svetu možda menjali načini beskrupulozne borbe velikih sila, ali je cilj uvek bio isti.

Jaki da budu još jači, po mogućstvu najjači, a slabi da se na tom putu potčine i postanu sluge ostvarenju njihovog cilja.

Mala, ali zbog velikog dostojanstva, Srbija plaća cenu svaki put kada odbije da se odrekne sebe. Posebno jer ne prihvata put sluge, već put slobode, put na kome sve što želi je da sama gradi svoju sreću.

Recept koji su oprobali na Đinđiću, sada primenjuju na Vučiću - Alo.rs

Ne moramo se vraćati vekove unazad, dovoljno je da pogledate poslednjih 20 godina i sve će biti jasno. Dvehiljaditih su "veliki brižnici" pod maskom borbe za tobožnju demokratiju sa strancima rušili vlast na ulicama.

Dvehiljaditih su opljačkali Srbiju uz pomoć stranaca. Dvehiljaditih su na kraju ubili i Predsednika Vlade Srbije.

Danas, kada nema više mogućnosti za prvo i drugo, jer je Srbija, na čelu sa Aleksandrom Vučićem konačno jaka, opet pokušavate treću metodu.

Apel svim državnim organima da pod hitno reše ovaj slučaj! Pod hitno da se pronađu svi učesnici. Belivuk je krak, Zvicer više kraka, a ko je glava te hobotnice?!

Vulin: Na čelu ove zločinačke organizacije nalazi se crnogorski državljanin - Alo.rs

Jasno da je nekada neko mogao da Srbiji da oduzme slobodu, ali danas to neće moći. Koliko god se trudili da nas slome, koliko god se trudili da nas vrate u te "dvehiljadite", toliko je poruka svima njima jača da taj film neće gledati. Zajedno ćemo ih pobediti sve zajedno!"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading