DODIK ZGROŽEN PRIČAMA O ATENTATU NA VUČIĆA: Kriminalcima smeta jaka Srbija sa njim na čelu
Instagram

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za agenciju Srna da je užasavajuća informacija koju je dobio MUP Srbije o postojanju operativnih saznanja da organizovana kriminala grupa na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer ima za cilj ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Evropol je dojavio kolegama iz Srbije da se za februar sprema atentat na predsednika države. 

Goran Vesić se hitno oglasio posle pretnji Radoja Zvicera Aleksandru Vučiću - Alo.rs

- Nigde nije zabeleženo da mafija na tako gnusan način pokušava da se obračuna sa predsednikom države kao što se to već godinama radi prema Aleksandru Vučiću. Jasno je da raznim kriminalcima i članovima mafije smeta jaka Srbija, na čelu sa Vučićem, spremna i odlučna da se bori protiv organizovanih kriminalnih grupa - istakao je Dodik.

TRAŽILI BI VUČIĆEVU OSTAVKU DA DANILO SAMO NEPROPISNO PARKIRA Vulin o karambolu na Slaviji koji je izazvao sin Đilasovog saradnika - Alo.rs
Prema njegovim rečima, takvim kriminalcima odgovora bezakonje, nasilje i urušena politička stabilnost u Srbiji i za to im veliku smetnju predstavlja Vučić koji to ne dozvoljava.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading