DA LI SE SEĆATE ĆERKI BARAKA I MIŠEL OBAME?! Izrasle su u prave lepotice, a evo gde su i šta rade!
EPA

Uprkos odrastanju u Beloj kući, ćerke Baraka i Mišel Obame, Malia i Saša su za osam godina koliko su trajala dva mandata njihovog oca, uspevale da žive daleko od medija i svetla reflektora.

Otkad više nisu pod pritiskom javnosti, sestre Obama posvetile su se svojim ljubavnim životima, a svakodnevicu u Beloj kući zamenile su svetlima Holivuda.

Iako je Baraku Obami predsednički mandat završen pre više godina, bivši američki predsednik je i dalje zanimljiv javnosti, kao i njegova dve godine mlađa supruga Mišel. Međutim, mediji pišu i o njihovim naslednicama.

Mišel je uspela da postigne dogovor s novinarima za vreme Barakovog mandata da njihovu decu ne prate paparaci.

- Barak i ja smo pokušali da postavimo granice njihove izloženosti medijima - rekla je svojevremeno bivša američka prva dama.

Ali, njihove mezimice uslikane su u Los Anđelesu ove nedelje. Starija sestra Malia uhvaćena je u šetnji tokom pauze na poslu.

Mlađa, Saša, šetala je ulicama grada u kojem završava fakultetsko obrazovanje, pretpostavlja se na fakultetu UCLA, a odakle se prebacila sa Univerzitet Mičigen.

Malia koja je uzela godinu dana pauze u školi, upisala se na Univerzitet Harvard, na kojem je diplomirala na proleće 2021.

Dugo je pokazivala interesovanje za snimanje filmova, volontirala je na snimanju filma ‘Extant’ u srednjoj školi i za The Weinstein Company, a sada radi na projektu za Amazon.

Bivši američki predsjednik Barak Obama ranije je ispričao da je naučio važnu lekciju odgajajući ćerke. Vaspitanje dece je uporedio sa negovanjem biljaka.

- One su kao bambus, hrast ili kesten. Potrebna im je voda i sunčeva svetlost, ali kako rastu, grane klijaju i cvetaju u svoje doba. Kako rastu, svaka postaje drugačija - opisao je Obama.

Jednom prilikom ispričao je da starija Malia ima njegov smiren karakter dok dve godine mlađa Saša karakterno više podseća na majku.

Priznao je i kako im daje dovoljno privatnosti (naročito dok su na studiju) tako što ih ne zove svaki čas i ne proverava gde su, a cilj mu je bio da ih nauči da donose dobre odluke.

DA LI GA PREPOZNAJETE?! On je jedan od naših najpoznatijih repera, važi za pravog frajera, a fotka iz detinjstva će vas raznežiti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading