SRBIJA MORA DA RASKINE SVE VEZE SA PUTINOVOM RUSIJOM Sramne poruke u Đilasovim i Marinikinim medijima!
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

 

U prvom članku, pod naslovom "Bil Brauder: Putin hoće Srbiju kao trojanskog konja u Evropskoj uniji", radi se o intervjuu u kom je čovek za kojim je Rusija raspisala poternicu poručio da Srbija mora da raskine sve veze sa Rusijom.

Na ovom sajtu se pojavljuje još jedan intervju i to sa najvećim neprijateljem Vladimira Putina, koji ima identičnu poruku.

SRBIJA MORA DA RASKINE SVE VEZE SA PUTINOVOM RUSIJOM Sramne poruke u Đilasovim i Marinikinim medijima!

Printscreen

 

Poruku koju su Đilasovi i Marinikini mediji namenili čitaocima je jasna - Svi oni koji su protiv Putina su dobrodošli u Srbiju. Nameće se pitanje - Zašto?

Zato što predsednik Vučić odlično vodi međunarodnu politiku, a odnosi koje dugi niz godina neguje sa Rusijom i Vladimirom Putinom, su odlični i jasno je, za sve one koji nisu razumeli, da su u Srbiju, od strane Đilasa i Marinike, dobrodošli samo oni koji su protiv predsednik Vučića, njegovih prijatelja, porodice i svega što on i politika koju on vodi predstavljaju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
lala

21.01.2022 11:50

Don Djilas i njegovi sledbenici su izgubili razum. Rekli su "zbogom pameti" .

Vojo

04.02.2022 19:06

Mrzitelji Srbije i svega srpskog, krajnje je vreme da utuvite u šupljine na ramenima, jedino i neupitno, pravo da, o pripadanju ili ne nekom vojnom savezu, ima i isključivo ima narod Srbije. Ne neki politički fićfirići i umišljeni političari i načelnici GŠ za jednokratnu upotrebu. Jednokratnost upotrebe me neizbežno asocira na određeni toalet papir!