ŠEŠELJ TVRDI DA JE ŽIVOT PREDSEDNIKA SRBIJE U OPASNOSTI: Milo i Zvicer spremaju likvidaciju Vučića u februaru?!
Tanjug/Sava Radovanović

 

Tu tvrdnju izneo je Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, gostujući juče u Jutarnjem programu Televizije „Pink“. On je pozvao naše službe bezbednosti da se oglase i saopšte da li i oni imaju takva saznanja.  

- Iznosim vam samo golu informaciju, bez ikakve obrade, i želim da navedem naše službe da se izjasne i da kažu da li je to istina ili nije - rekao je lider radikala.

SRBIJA BEZ VUČIĆA STAJE! "Ukoliko uspeju u svojim namerama i "slome kičmu" Vučiću ili ga fizički uklone i ubiju, SRBIJA ONDA STAJE! - Alo.rs

Predsednik SRS obrazložio je da je Milo Đukanović kivan na Srbiju i Vučića zbog pomoći i podrške koju on šalje Srbima u Crnoj Gori.

- To je uzdrmalo njegovu vlast - rekao je Šešelj, i dodao da se srpski narod toliko probudio u Crnoj Gori, da Milo nije dozvolio ni da se održi popis stanovništva.

ŠEŠELJ TVRDI DA JE ŽIVOT PREDSEDNIKA SRBIJE U OPASNOSTI: Milo i Zvicer spremaju likvidaciju Vučića u februaru?!

Foto: Alo.rs

 

Politički analitičar Vladimir Dobrosavljević takođe smatra da naše službe bezbednosti treba da preispitaju Šešeljeva saznanja, prvenstveno zbog navedene činjenice da Vučića kao neprijatelja doživljavaju i Đukanović i Zvicer i da bi i jednom i drugom odgovaralo da ga nema.

Ana Brnabić: Sve je postalo besmisleno, dosta je obmana i pokušaja da sve ide preko leđa Vučića - Alo.rs

- Srbija je branila i crkvu i naš narod u Crnoj Gori, uložila u institucije koje su njima važne, kulturne i identitetske, ojačala ih. Srpski narod u Crnoj Gori se probudio i Đukanović je s razlogom kivan na rukovodstvo Srbije jer ga je to na kraju koštalo i vlasti. S druge strane, Srbija je udarila na Zvicera, koji je vođa najvećeg narko-kartela u regionu, tako što mu je pohapsila najvažnije saradnike i time pokvarila, odnosno obustavila sve milionske poslove - navodi Dobrosavljević.

On ističe da se ne može sa sigurnošću znati da li između Đukanovića i Zvicera trenutno postoji direktna komunikacija i da bi ona bila veoma rizična po predsednika Crne Gore.

ŠEŠELJ TVRDI DA JE ŽIVOT PREDSEDNIKA SRBIJE U OPASNOSTI: Milo i Zvicer spremaju likvidaciju Vučića u februaru?!

Alo

 

- Za Zvicera je zainteresovana čak i američka DEA i ne znam da li Đukanović ima hrabrosti da se čuje s takvim čovekom, više je izvesno da su ranije bili u kontaktu. U svakom slučaju, Milo ima političke razloge da gaji nezadovoljstvo prema rukovodstvu Srbije, a Zvicer jer je mu je upropašćen biznis. Da li je to dovoljno za nekakvo planiranje zločina, ne znam, bezbednosni eksperti treba time da se bave i utvrde da li se nešto sprema i da li je Vučić u opasnosti - zaključuje on.

Podsetimo, ministar policije Aleksandar Vulin je nedavno na pitanje vezano za vođu kavačkog klana Radoja Zvicera ukazao da je reč o kriminalcu koji raspolaže velikim sumama novca i koji je u stanju da tim novcem učini mnoga zla, a da je posebno kivan na predsednika.

Čast mi je što sam se našla u filmu "Junaci doba zlog", jer je zlo doba bilo samo za vreme Đilasa, Šolaka, Zelenovića - Alo.rs

- Dok Vučić nije poveo borbu protiv mafije, Zvicer je bio ugledan građanin Crne Gore, pod zaštitom crnogorskih državnih organa i uživao je u svom novcu. Od kada je predsednik Vučić poveo rat protiv mafije s neposrednim rezultatima, on je u bekstvu - rekao je ministar Vulin.

ŠEŠELJ TVRDI DA JE ŽIVOT PREDSEDNIKA SRBIJE U OPASNOSTI: Milo i Zvicer spremaju likvidaciju Vučića u februaru?!

Foto: Tanjug

 

Premijerka Ana Brnabić je u oktobru ispričala da je ubistvo Vučića bilo planirano tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji prošlog januara. Brnabićeva je za TV Pink rekla da je Vučićevo ubistvo planirano dugo i detaljno, da su napravljene paralelne strukture u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova, kao i kampanja u „tajkunskim medijima“ koju su, po dogovoru, prenosili i mediji u regionu.

- Ceo narativ je bio takav. Mislim da su hteli da ga ubiju i pre, tokom i posle otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji, ali danas je, čini mi se, taj narativ razbijen. Mi ćemo nastaviti istragu i zaštićenih neće biti - istakla je Brnabićeva.

Radoje Milovim avionom
pobegao iz Crne Gore

Vladimir Dobrosavljević rekao je nedavno za Alo! da je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, iz Crne Gore pobegao avionom koji koristi Milo Đukanović!

Dobrosavljević je za naš list naveo da je vođa „kavčana“ najpre državnom letelicom odleteo u Pariz, a potom nastavio put Južne Amrike.

- Glavni grad Francuske je najverovatnije bio samo stanica na njegovom putu bekstva. Nema sumnje da ga je brzo napustio i otišao u Latinsku Ameriku. Prema saznanjima do kojih sam došao boraveći u Crnoj Gori, to su mu omogućili političari i ostali državni funkcioneri bliski predsedniku Đukanoviću - objasnio je Dobrosavljević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading