BIVŠI I SADAŠNJI POSLANICI U PONOĆ GLEDALI U NEBO, A ZA ALO! OTKRILI ŠTA SU POŽELELI: Radeta: Bože, samo da se  radikali vrate u Skupštinu!
Alo

- To je jedan od lepih običaja, ali nisam izlazila da baš u tom trenutku zamišljam želju. Naravno, imam želju da se srpski radikali na proleće vrate u Narodnu skupštinu i da Skupština opet bude legitimna i po narodnoj volji - poručila je ona za Alo!.

Nataša Jovanović / Alo! / Dejan Briza

 

Njena bivša stranačka koleginica, a sada članica SNS Nataša Jovanović otkrila nam je da je njena želja bila vezana za porodicu. 

- Svi običaji od davnina vezani za praznik Bogojavljenje su lepi, a taj da se otvara nebo i da se pomišlja želja za mene jedan je od najlepših još od detinjstva. Ovogodišnja želja je, kao i svaki put na ovaj dan, isključivo vezana za porodicu, a ovim putem koristim priliku da čitaocima vašeg lista isto poželim: zdravlje i napredak za njih i njihove najmilije. Isto tako, verujem da će ovo biti godina uspeha i napretka Srbije - rekla je ona za Alo!.

Aleksandar Čotrić - Alo - V. Marković

 

Poslanik Aleksandar Čotrić je poželeo da ceo svet što pre pobedi pandemiju kovida, koja predugo traje.

- Srbiji sam poželeo da se nastavi ovaj period mira, stabilnosti, privrednog prosperiteta, duhovne i kulturne renesanse, a na ličnom planu da moji bližnji i ja budemo živi i zdravi, te da u radu pronalazimo i zadovoljstvo, a u zadovoljstvima podsticaj za dalji rad. I želim da u ovoj godini završim rad na prevodu i priređivanju Antologije beloruskog aforizma „Belo na crno“ i da, po prvi put, otputujem u Belorusiju, jezički, duhovno i kulturološki nama blisku zemlju - naveo je on za naš list.

Kralj: Dobro zdravlje svima

Poslanica Dubravka Kralj je za Alo! reklda da je u ponoć bila na prozoru i pomolila se za dobro zdravlje svima.

Dubravka Kralj - Alo! - V. Marković

 

- Mnogo mojih poznanika i dragih ljudi je pozitivno na koronavirus. Zato sam poželela da pandemija što pre prestane da bude svakodnevnica i postane istorijska činjenica, poput nekih drugih bolesti koje su kroz istoriju poznate, a danas nezamislive. Inače, kao i svi mladi i ambiciozni ljudi, imam mnogo želja i veru da ću ih radom i znanjem sama ostvariti, samo da je zdravlja i malo sreće - navela je ona.

Njegov kolega iz skupštinske klupe Dragan Šormaz za Bogojavljensku noć nije poželeo ništa. 

Dragan Šormaz - Alo - M. Jošida

 

- Spavao sam u ponoć - poručio je on za Alo!.

I poslanica Katarina Rakić naš list priznala je da je prespavala ponoć. 

Katarina Rakić - Alo - Dejan Briza

 

- Još od detinjstva se sećam verovanja koje kaže da se nebo otvara u ponoć u Bogojavljenskoj noći i da se želja koja se tada izgovori sigurno ostvaruje. Uvek me seti ona stara priča da je jedan čovek želeo da ima sve znanje ovoga sveta, te za Bogojavljensku noć nije znao lepo da sroči želju, pa je nespretno izgovorio da želi da sve ima u glavi, tj. da želi da ima veliku glavu. I dobio je to što je tražio - nije mogao da vrati glavu nazad kroz prozor. Tako da je jedno od verovanja da želja za Bogojavljensku noć mora biti jasno izgovorena. Dosta godina unazad, iako znam za ovo verovanje, nekako prespavam ponoć, tako da mi se ne da da ostvarim želje na lak način. Navikla sam da za sve što želim moram dobro da se potrudim. A želje koje su van moga domašaja jesu najčešće one da budemo zdravi - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading