SNS SAOPŠTIO Uništene prostorije Mesnog odbora u Krnjači
SNS

- Još jedan izliv mržnje đilasovaca i njegovih uposlenika, koji su tokom noći uništili prostorije Mesnog odbora u Krnjači - naveo je Gradski odbor SNS u saopštenju.

SNS navodi da se to i očekivalo od ljudi koji svoju politiku, kako kažu, zasnivaju na mržnji prema jednom čoveku- Aleksandru Vučiću.


- To je očekivano od onih koji čitav svoj politički program baziraju na progonu i linču političkih neistomišljenika. Oni koji ne mogu da pobede rezultate, jedino mogu da prete i vređaju na ličnoj osnovi one ljude koji se danonoćno bore za Srbiju i sve njene građane - ocenjeno je u saopštenju.

Oni ukazuju da će bez obzira na primitivne i vulgarne uvrede i napade, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka nastaviti marljivo i predano da rade za Srbiju.

 - Nastavićemo da se zalažemo za jaku i uspešnu Srbiju, za kilometre novih puteva, za obnovljene i izgrađene nove bolnice i škole, za nove investicije i nova radna mesta, jer Srbija i njeni građani su na prvom mestu - ističe .

Oni su Đilasu poručili da neće zaustaviti napredak Srbije "ma koliko prostorija naše stranke da unište, a nadležne državne organe pozivamo da pronađu počinioce i da ih sankcionišu".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading