SNS: Tufegdžić kao Srećko Šojić - jedva dogegao do novinara, posle odšetao lak kao pero!
Foto: Printscreen

Saopštenje za javnost SNS-a vam prenosimo u celini: 


Samozvani vođa šabačke opozicije i, kako se još samoreklamira, “poljoprivrednik koji hrani čitav grad”, Dušan Tufegdžić, prevazišao je sebe u napadima besa zbog podrške sugrađana politici Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, koju smo mogli da vidimo na minulom referendumu.

Dušan Tufegdžić ozbiljno se ostrvio na predsednika Srbije, a sve zarad malo medijske pažnje. To je i više nego očigledno svima u Šapcu. Jer, svašta je Tufegdžić pokušavao tokom svoje kratkotrajne političke karijere kako bi privukao pažnju. 

Šapčani se još uvek sećaju njegovih ratničkih pokliča kada je tokom jednog od protesta “1 od 5 miliona” zapenio sa govornice pozivajući sugrađane na juriš na šabačku bolnicu. Ipak njegov egzibicionizam doživeo je vrhunac tokom poslednje blokade mosta preko reke Save.

Svašta smo nakon drame slušali. Da je Dušanu Tufegdžiću slomljen članak, jedna noga, obe noge, da je pregažen, da ga je udario automobil, bager. A onda je u ponedeljak, dan nakon referenduma, očigledno izrevoltiran što je i u svom selu Štitar, gde je predsednik Saveta mesne zajednice, većina na referendumu zaokružila “Da”, došao ispred Predsedništva Srbije, i šepajući sa bolnim grčem na licu na jedvite jade dogegao do novinara da im da svoju dramatičnu izjavu. Desetak minuta kasnije, zaboravio je na bol i odšetao lak kao pero. U stilu Srećka Šojića. 

Građani Srbije podršku Srpskoj naprednoj stranci daju jer je politika koju vodi naše rukovodstvo iskrena, otvorena, za dobrobit je svih, što se uostalom vidi na svakom koraku. To su prepoznali naši građani, a svi oni koji potcenjuju sud naroda, malo je reći da su zlonamerni. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading