PREDSEDNIK SRBIJE ZA ALO! Vučićeve reči dotukle Đilasa! (VIDEO)
Foto: Tanjug

 

Alo! ekipa se nalazila u štabu Srpske napredne stranke gde se Aleksandar Vučić obratio povodom rezultata održanog referenduma u Srbiji.

Novinar Alo! citirao je ranije iskaze Dragana Đilasa: "Referendum sigurno prolazi, ali se tim promenama ništa neće promeniti. Ovim promenama Ustava *nijedan problem u Srbiji se ne rešava i nikome neće biti bolje kada referendum prođe*. Neće biti manje korupcije i neće ljudi slobodno živeti", rekao je Đilas ispred crkve Svetog Marka.

 

Zatim smo predsednika zamolili za komentar.

- Da, tamo (crkva Sv. Marka) gde su mene optužili da sam ubio Olivera Ivanovića na onom svom transparentu, kako ih nije sramota?! A nisu ga poznavali dok sam mu pomagao i kada je bio u zatvoru i posle zatvora i pre, njih nigde nije bilo. Ali, šta da radite, kada ste neodgovorni onda vam je sve dopušteno. Zamislite da Dragan Đilas govori o korupciji? To je kao kada bih ja pričao o hokeju na ledu, a ne umem ni da klizam. E tako je i on u borbi protiv korupcije. On jedino može da priča o tome kako može da se krade, za to je profesor, za to može da dobije titulu akademika odmah u svim akademijama na svetu. Ako imaju akademije nauka za lopovluk i korupciju, on odmah dobija titulu akademika, ali šta da radite, to vam tako ide - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Zeljko

16.01.2022 23:09

Đilas će tek biti dotučen, na izborima.

Оља

17.01.2022 08:28

Референдум је прошао, а тако ће и председник опет бити изабран на изборима у априлу.

Uros

17.01.2022 09:28

Djilasa boli istina, sve radi na stetu nase drzave i naseg naroda!

Aleksandar

17.01.2022 09:38

Kakav li ce Đilas biti kad izbori prodju ni sam nije svestan!

Tadija

17.01.2022 11:01

Đilasa i na izborima u aprilu takodje čeka debakl. Uzalud se nada. Da bi dobio rezultate mora nešto i da se radi u ovoj državi za narod koji ovde živi i radi a Đilas prstom ne bi makao za gradjane Srbije.

Nenad

17.01.2022 11:24

Djilas zarad malo medijske paznje sve ce uraditi ,ali gradjani odlicno znaju ko je on i koliko je pokrao narod dok je bio na vlast.