"KURTI NE DA GRAĐANIMA DA GLASAJU JER BI OGROMNA VEĆINA GLASALA SA "DA"!" Brnabić otkrila šta se krije iza sramne odluke Prištine o referendumu! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Ana Brnabić je prokomentarisala sramnu odluku Prištine da Srbima na Kosovu ne dozvoli da na biralištima organizuju glasanje na referendumu o promeni Ustava Srbije.

- Kurti bi se obradovao kada bi sutra na referendumu pobedila opcije "NE", iako mu je jasno da bi većina Srba glasala za opciju "DA", za promenu Ustava, za bolju i jaču Srbiju. To treba mnogo da znači našim građanima i našem narodu koji se pitaju kako da glasaju na tom referendumu. Zemlje Kvinte su pokazale da ne mogu ili ne žele ništa Aljbinu Kurtiju, pošto su rekli da su dali sve od sebe ali da nažalost ništa nisu mogli da urade. U tom smislu, mislim da treba da se vratim onom našem starom "u se i u svoje kljuse" i da nastavimo da radimo sa našim narodom na Kosovu i Metohiji i radićemo sa njima do konačne slobode! - rekla je Brnabić.

Da podsetimo, lažna skupština u Prištini usvojila je rezoluciju protiv organizovanja srpskog referenduma na Kosovu i Metohiji. Za je glaslao 76, nije bilo glasova protiv niti uzdržanih, prenose kosovski mediji.

Brnabić je dodala da se “sutra ne izjašnjavamo o Rio Tintu, niti o Кosovu i Metohiji, niti bilo kojoj drugoj temi, već samo i isključivo o oblasti pravosuđa”.

Premijerka je pozvala sve građane da na referendumu o promeni ustava glasaju "DA" i navela da "time glasaju za nezavisno sudstvo, samostalno tužilaštvo, dalju demokratizaciju Srbije, ali i nastavak evropskih integracija".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoki

16.01.2022 10:49

Evropska unija je najvece zlo koje ce nestati kao sto je nestao i komunizam ona je kriva sto srbi nemogu da glasaju na kosovu oni nas srbe tretiraju kao sto su fasisti tretirali jevreje i to treba njima reci jasno i glasno i neka dokazu da nije tako