SRAMNA PISANJA BOSANSKIH MEDIJA Napadaju muftiju Dudića jer je hvalio Vučića (FOTO)
Printscreen

Dudić tom prilikom i zahvalio predsedniku Vučiću za puteve koje je izgradio.

- Predsednik države je poput vetra u leđa. Ja čvrsto verujem da je sve što je rekao, rekao iz srca. Doduše, predsedniče, navukli ste jedan bes, jer sve ono što obećate, to i ispunite. Onda ljudi, kada se 50 godina nije ništa radilo, od vas sve traže. Zato budite ponosni da ste napravili više puteva nego za prethodnih 50 godina. 12.500 radnih mesta je u prethodnoj godini bilo i smatram da je to od izuzetnog značaja, i da to treba iskoristiti, kako naša mladež ne bi radila u tuđim državama, nego ostala ovde - rekao je muftija i dodao: 

- Nadam se, ako bog da, predsedniče, da ćemo, zahvaljujući vama, napraviti džamiju. Treba da ostanete upisani kao predsednik koji je omogućio izgradnju džamije u Priboju - istakao je muftija.

Vučić: Završiće iza rešetaka svako ko bi da puca na džamije ili da kolje nečiju decu - Alo.rs

No, iskren i srdačan odnos muftije Dudića prema predsedniku Srbije, kao i njegova pohvala za realno postignute i vidljive rezultate, nikako se nije dopala bosanskim medijima. 

Tako je danas na portalu "Kliks.ba" osvanuo podrugljiv tekst sa naslovom: "Kako je efendija Mevlud Dudić nahvalio Vučića u Priboju: Predsjedniče, sve što obećate, to i uradite". 

SRAMNA PISANJA BOSANSKIH MEDIJA Napadaju muftiju Dudića jer je hvalio Vučića (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Kako pomenuti portal tvrdi, "deo javnost nezadovoljan je onim što je muftija rekao predsedniku Srbije". 

Portal dalje tvrdi da pomenuta "javnost" ocenjuje da je "Dudić jedan od onih koji neutemeljeno smatraju da je čelnik ove susedne države mnogo pozitivnog učinio za Priboj". 

Iako je jučerašnja poseta predsednika Srbije Priboju protekla u izuzetno pozitivnom tonu, a kao glavna poruka predsednika Vučića poslata u Priboju izdvojila se ona da su Bošnjaci i Srbi "jednaki u svemu" i da se moraju osećati sigurno u svojim domovima, pomenuti bosanski medij i ovoga puta našao je način da napadne predsednika Srbije. 

Vučić: I ja imam dva sina i ne želim ni jednog da izgubim - Alo.rs

Ovog puta, medijum za napad bile su pohvalne reči muftije Dudića. 

Nepoznato je ko je javnost na koju se portal "Kliks" poziva, ali je prilika da se iz potpuno neosnovanih razloga napadne srpski predsednik još jednom iskorišćena. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading