PREDSEDNIK VUČIĆ GRMI Niko ne sme da se oseća uplašeno, svi moraju da imaju zaštitu države
RTS/Printscreen

- U eri socijalnih mreža, uvek smo krivi mi koji u svemu tome učestvujemo, posebno oni koji se nalaze na vlasti. Napravljena je atmosfera u kojoj nema poverenja, koju Srbi i Bošnjaci grade decenijama. Nije to od juče, to je napravljeno odavno. Na digitalnom zidu se pojavilo 500.000 uvreda protiv Srba i obrnuto. U Priboju se dogodilo više stvari, ne samo da su policajci u civilu pevali pesme koje ne smeju da pevaju i za to su kažnjeni. Srbi mi kažu, ali oni su posle toga govorili kako će da mu zakolju dete, a onda se pojavio snimak kako dečaci od 18 godina pevaju i pucaju u džamije.

(UŽIVO) PREDSEDNIK SRBIJE NA RTS-U Vučić: Ponosan sam, ono što smo uradili mi je vratilo veru!

Napominje da je dobio puno pisama Bošnjaka koja nemaju veze sa politikom, od običnih ljudi.

- Jedan ćevabdžija me ja zaustavio i rekao: "Niko me nije dirao, ali sam se osetio uplašeno", sačekao me je ispred i fino smo se pozdravili. Niko ne sme da se oseća uplašeno, moraju da imaju zaštitu države - istakao je Vučić.

- Prošle su generacije, mi koji znamo šta su sukobi i ratovi. Dolaze generacije koje ne znaju, koji imaju osećaj da su uvek bili poniženi i da je vreme za našu ili njihovu pravdu. Kod ovih drugih, kad kod Srbija ne kleči i jača, osetićete malim delom stvarni osećaj straha, a većim delom političku kampanju.

VUČIĆ OTKRIO Priština poslala ROSU specijalce u Gračanicu!

On je rekao da je u Priboj otišao jer nešto nije u redu i "nema kafane u kojoj tuča nije izbila".

- Šta god ja vama budem rekao po ovom pitanju, svi će me napasti... Mogu da pokušam da svojom emocijom objasnim ljudima, da ako nastavimo sa tom kampanjom, na digitalnim zidovima, ništa nam dobro neće doneti... Godinu dana je sve u Priboju bilo super, a onda odjednom ovo. Pročitao sam izveštaj BIA, nema kafane u kojoj nije tuča izbila  - rekao je predsednik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zeljko

12.01.2022 23:04

Vučić se uvek borio za mir i stabilnost, takvom politikom se stalno vodi i to je pokazao i danas.

Sandra

13.01.2022 10:05

Vučic se uvek bori za mir i dobre odnose sa svima!