TEPIĆKA U NEVERICI Istina je dotukla Božić: Nisi uspela iz prve...
Jutjub/ Televizija Šabac

 

Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, na svom Tviter nalogu poručuje da predsednikov sin slavi sa prijateljem Belivuka. 

"Bizarni film o tobož zaveri protiv Vučića i porodice bi dželata da prikaže kao žrtvu! Izopačeni Lovreković ga je potpisao, ali znamo gde je nastao! Dok targetira novinare i opozicionare i povezuje sa Belivuk klanom - Danilo Vučić sa Belivukovim Acom Rošavim slavi u Banja Luci!

 

 

Povodom pokušaja da na najgnusniji način dovede predsednika u vezu sa kriminalnim licima, oglasili su se poslanici SNS-a.

Nevena Đurić, narodna poslanica SNS-a, proučila je Tepićki da joj nema ravne u takvim gnusnim izjavama.

 

 

"Rekao ti tajkun da moraš još žešće da ga braniš i ti odmah krenula u akciju. Šta bi on bez tebe! Nema ti ravne u gadostima!

Jesi li se isto tako sekirala i za novinara kome si spremala šut kartu iz Pančeva, jer nije igrao kako ti sviraš?
Za gazdu znamo da brineš, zbog novčanika!", poručila je Đukić.

Sandra Božić, funkcionerka SNS-a, shvatila je poentu ovakve objave.

 

 

"Poslao te Đilas na popravni? Nisi uspela iz prve da ga odbraniš jer je očigledno da iz svog raspoloživog oružja “puca” na Vučića i njegovu porodicu, a i tvoj prst je na tom obaraču godinama! Uz stalnu nadoknadu za dežurnu budalu, verujem da će ti bonus i za ovu glupost biti visok", navodi Božić.

Bojana Radaković, članica Glavnog odbora SNS-a, navodi da je Tepićka spremna na ovakvu vrstu delovanja zarad novca.

 

http://

 

"Kada od Đilasa dobijaš mesečnu platu, a bonuse od svojih prijatelja narko dilera to izgleda ovako. Za ovu političku nakazu koja uživa da crta mete na čela tuđe dece, nije ni kokošinjac, zmijarnik je njen habitat.", napisala je Radaković.

Sa njima su se složili i ostali poslanici SNS-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sasa

12.01.2022 07:23

Izmislja,laze za sve Djikijeve pare.To je Marinika Tepic,ali svaki put bude uhvacena u lazima.Pala je nisko u ocima naroda