MILOMIR MARIĆ OČITAO LEKCIJU PODGORICI Nisam znao da je pokušana okupacija Crne Gore putem televizije Hepi!
Printscreen

- Nisam znao da je pokušana okupacija Crne Gore putem televizije Hepi. Očigledno da ja nemam dobre informacije iz Podgorice, da je situacija bila stani-pani. Treba dokazati da nije bilo nikakvih litija, da nije bilo nikakvog poraza na izborima DPS-a i njegovih satelita i za sve optužiti medije iz Beograda. Čudno mi je da se ništa nije promenilo od prošlog režima. To potvrđuje i ova odluka Regulatornog tela za medije. Mi smo i pre izbora bili zabranjeni u Crnoj Gori. Ova nova Vlada nije nimalo blagonaklonija prema nama nego što je bila prošla - kazao je Marić i dodao:

- Kada im je trebalo da dođu na vlast, mi smo im bili dobri i predstavljali smo im slamku spasenja. Sve je to zaboravljeno. Ne trebaju nama nikakve zasluge, nego želimo samo da postoji sloboda medija - poručio je Milomir Marić.

Kako kaže, lider SRS Vojislav Šešelj je i za brojne druge medije davao slične izjave, ali je samo TV Hepi kažnjen zbog njegovih reči.

Marić je saopštio da je pojedinim crnogorskim i regionalnim medijima dopušteno da siju mržnju prema Srbima. On je izrazio nadu da će zvanična Podgorica zabraniti sve srpsko u Crnoj Gori, čime će, kako smatra, nestati svi problemu u njoj.

- Nije zabranjen nikada nijedan medij iz Podgorice, Zagreba, Sarajeva i Prištine koji svakog dana šire srbofobiju. Njima je sve dozvoljeno. To je dozvoljeno i poželjno i to je širenje slobode medija. Lepo je to što je Crna Gora "multietnička i slobodna zemlja", osim za sve što je srpsko. Ovo je samo početak, treba zabraniti sve što je srpsko u Crnoj Gori i mislim da će svi problemi u njoj naprasno nestati - zaključio je Milomir Marić.

Komentari (0)

Loading