TAJKUN DOTAKAO DNO! Šolak sa Hrvatima organizuje tekstove gde se hvale njegovi "genijalni potezi", a pljuje Srbija i Vučić!
EPA/OLIVIER HOSLET/YT/ New Europe Market (NEM)

Kontroverzni tajkun Dragan Šolak je u tolikoj panici sa finansijama, nakon što je iz prostog bahaćenja i osionosti spiskao 120 miliona evra na kupovinu fudbalskog kluba Sautempton, da je angažovao svoje partijske vojnike da maltretiraju radnike konkurentskog Telekoma po Beogradu!

Kontroverzni tajkun Dragan Šolak je organizovao tekstove hrvatskih portala koji bi trebalo da hvale njegove "genijalne poteze", naročito kupovinu fudbalskog kluba Sautempton.

Videvši da mediji u Srbiji koje kontrolišu on i njegov tajkunski partner Dragan Đilas imaju slabu čitanost i podršku kod građana, ovaj put je nateralo Šolaka da pomoć potraži kod komšija u "lijepoj njihovoj" i krene da naručuje hvalospeve o svojim biznis potezima kod hrvatskih medija.

Tako je na portalu "Jutarnji.hr" osvanuo tekst u kom se Dragan Šolak hvali kao medijski mogul i veliki protivnik režima Aleksandra Vučića, ali i Slobodana Miloševića. 

Zanimljivo je da Šolaka u pomenutom tekstu nisu ni pomenuli kao srpskog biznismena ili Srbina, već kao "običnog dečka sa ovih prostora", šta god to značilo.

Hrvatskim medijima već dugo odgovara narativ u kom se pljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao i sama država Srbija, pa je očekivano da su sa Draganom Šolakom pronašli zajednički interes.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading